Γενικός Δείκτης:778.420.64%
EUR/USD: 1.1246

Marriott: Ντεμπούτο τον Απρίλιο για τα δύο ξενοδοχεία σε Αθήνα - Πάτρα

  • Print
Προσθήκη σχολίου

Της Στεφανίας Σούκη

Μετά από πολύμηνη αναμονή, μέσα στον Απρίλιο έχει προγραμματιστεί το «ντεμπούτο» των δύο νέων ξενοδοχείων σε Αθήνα και Πάτρα που θα φέρουν την υπογραφή των brands του ομίλου Μarriott, ενώ το Μάιο έρχεται και το τρίτο, ολοκαίνουριο ξενοδοχείο της Μυκόνου.

Ηδη στο κεντρικό site του ομίλου Μarriott έχουν «ανέβει» οι πληροφορίες για τα νέα ξενοδοχεία που δεν είναι άλλο από το πρώτο Moxy στην Ελλάδα το οποίο πρόκειται να λειτουργήσει στην Πάτρα, με έναρξη λειτουργίας τον επόμενο μήνα όπως και το νέο Academia of Athens, Autograph Collection, 5 αστέρων, το οποίο σηματοδοτεί την άφιξη του brand της Autograph στην ελληνική πρωτεύουσα. Αμφότερα τα ξενοδοχεία επρόκειτο, σύμφωνα με το αρχικό χρονοδιάγραμμα, να λειτουργήσουν νωρίτερα, ωστόσο τα πλάνα καθυστέρησαν με δεδομένες τις δυσκολίες του εγχειρήματος αφού αφορούν παλιά κτίρια που παρέμεναν σε αχρησία για πολλά χρόνια και χρήζουν μεγάλων παρεμβάσεων.

ΜΟΧΥ.jpg

Οσον αφορά το πρώτο Moxy της Ελλάδας, με την ονομασία «Moxy Patra Marina» θα λειτουργήσει στο πρώην εγκαταλελειμμένο ξενοδοχείο Μωρέας, το οποίο αγοράστηκε στο τέλος του 2016 από την Εθνική Πανγαία, στο πλαίσιο ενίσχυσης της παρουσίας της γνωστής ΑΕΕΑΠ στον τομέα των τουριστικών ακινήτων. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του ξενοδοχείου, «συνδυάζει ένα έξυπνο, τεχνολογικό περιβάλλον με το σύγχρονο lifestyle, διαθέτοντας κέντρο fitness και πισίνα στο rooftop» απευθυνόμενο τόσο στους επαγγελματίες που επισκέπτονται την Πάτρα όσο και τους τουρίστες για αναψυχή. Το ξενοδοχείο σε πολύ κοντινή απόσταση από το κέντρο βρίσκεται στην παραλιακή ζώνη της Πάτρας, στην πλευρά της μαρίνας και θα διαθέτει 116 δωμάτια.

ΜΟΧΥ1.jpg

Οσον αφορά το νέο boutique ξενοδοχείο Αcademia of Athens, θα λειτουργήσει σε ακίνητο ιδιοκτησίας του Ναυτικού Απομαχικού Ταμείου επί των οδών Ακαδημίας και Ομήρου, το οποίο έχει μισθωθεί από την Yasbek, λιβανέζικων συμφερόντων, σε μία συμφωνία που πάει επίσης πίσω στο 2016, αν και ολοκληρώθηκε το 2017. Η νέα μονάδα, στην καρδιά της ελληνικής πρωτεύουσας, θα λειτουργήσει μέσα στην άνοιξη και θα έχει 60 πολυτελή δωμάτια και roof garden με θέα την Ακρόπολη.  

ACADEMIA2.jpg

Το νέο ξενοδοχείο της Μυκόνου

Στην έναρξη της θερινής σεζόν, προς το τέλος Μαϊου έχει προγραμματιστεί να λειτουργήσει το νέο Aegon Mykonos, το οποίο επίσης φέρει την υπογραφή τoυ brand της Autograph.

AEGON1.jpg

To νέο ξενοδοχείο στο Καλό Λιβάδι έχει αναλάβει να «τρέξει» η γνωστή εταιρεία διαχείρισης SWOT, η οποία έκλεισε εντός του 2018 συνεργασία με τη Marriott Ιnternational, λαμβάνοντας την πιστοποίηση του ξενοδοχειακού κολοσσού, ως εταιρεία διαχείρισης για το νέο ξενοδοχείο της Μυκόνου, ιδιοκτησίας ξένων κυρίως επενδυτικών κεφαλαίων.

AEGON_1.jpg

Η νέα μονάδα, όπως αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα του θα διαθέτει 76 δωμάτια και σουίτες, ενώ θα υπάρξει συνεργασία και με ένα διεθνές beach brand αυτό της Blue Marlin, που μετά την Ιμπιζα, το Ντουμπάι και το Μεξικό, έρχεται στη Μύκονο και την παραλία μπροστά από το ξενοδοχείο, στο Καλό Λιβάδι.

AEGON2.jpg

  • copyright: No
  • copyright text: Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
  • sponsored: No
  • bloomberg logo: No

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία νέα στο χώρο της οικονομίας και του επιχειρείν

* indicates required