Γενικός Δείκτης:737.620.61%
EUR/USD: 1.1171

Και ...εγένοντο τα PHĀEA Resorts

  • Print
Προσθήκη σχολίου

Της Στεφανίας Σούκη

Με ιστορία άνω των 40 έτων στην ελληνική ξενοδοχειακή αγορά ο όμιλος Sbokos Hotel Group αποκτά νέα ταυτότητα κάτω από τα PHĀEA Resorts.

Κάτω από την «ομπρέλα» των PHĀEA Resorts εντάσσονται τα Agapi Beach Resort, Blue Palace A Luxury Collection Resort and Spa, Cretan Malia Park, Κoutouloufari Village Holiday Club, Village Heights Golf Resort, καταλύματα τα οποία έχουν συνδέσει άρρηκτα το όνομά τους με την ποιοτική κρητική φιλοξενία. Η νέα ταυτότητα του ομίλου αποκαλύφθηκε σε εταιρική εκδήλωση της Golf Residences SA / Sbokos Hotel Group, για πρώτη φορά ενώπιον του συνόλου τον συνεργατών της εταιρίας. Την παρουσίαση έκαναν ο Γενικός Διευθυντής κύριος Χαράλαμπος Φωσκολάκης και οι συν-διευθύνουσες σύμβουλοι, κυρίες Αγάπη και Κωστάντζα Σμπώκου.

O ξενοδοχειακός όμιλος Sbokos Hotel Group δημιουργήθηκε από τον Γιάννη Σμπώκο και δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 1976. «Με σταθερή βάση τις αξίες που χαρακτηρίζουν την πορεία του ως σήμερα και ανταποκρινόμενος στους ραγδαίους ρυθμούς με τους οποίους διαμορφώνεται το παγκόσμιο τοπίο στον τομέα της φιλοξενίας, ο όμιλος επανεξέτασε την αποστολή και το όραμά του σύμφωνα με τις προκλήσεις της νέας εποχής με αποτέλεσμα την πλήρη ανανέωση της ταυτότητάς του, η οποία συμπεριλαμβάνει τη δημιουργία νέου ονόματος και λογοτύπου: PHĀEA Resorts», αναφέρουν οι επιτελείς.

Το όνομα PHĀEA προέκυψε ως έννοια από το «φως των ματιών», τη χαρά της ευτυχίας. Χρησιμοποιώντας την ομηρική λέξη Φάεα, το όνομα αναδεικνύει το νέο όραμα του ομίλου.

«Επιθυμία μας είναι να αναδεικνύουμε την ουσία της Ελληνικής φιλοξενίας, μέσα από εμπειρίες που προβάλλουν την έννοια του New Greekness και μεταφράζονται σε προϊόντα που συνθέτουν μια αυθεντική και διαχρονική πλευρά της Ελλάδας που αξίζει να δούνε οι επισκέπτες μας. Εκεί υπάρχει για εμάς πραγματική καινοτομία και αυτό ακριβώς σηματοδοτούν το νέο μας όνομα και το νέο μας λογότυπο», επισημαίνει η Αγάπη Σμπώκου, Συν-διευθύνουσα Σύμβουλος των PHĀEA Resorts.

«Οι ταχύτατες εξελίξεις στον τομέα της φιλοξενίας και η ηγετική θέση της Ελλάδας στον παγκόσμιο τουριστικό χάρτη, μας ώθησαν να αντιμετωπίσουμε ως πρόκληση για το μέλλον ό,τι έως σήμερα θεωρούσαμε ως δεδομένο – μια διαδικασία που αποτελεί για εμάς συνώνυμο της βιωσιμότητας και της προόδου», υπογραμμίζει η Κωστάντζα Σμπώκου - Κωνσταντακοπούλου, Συν-διευθύνουσα Σύμβουλος του ομίλου.

Σημειωτέον ότι η αλλαγή της εταιρικής ταυτότητας έρχεται σχεδόν ένα χρόνο μετά την επίσημη σύμπραξη των οικογενειών Ιωάννη Σμπώκου και Βασιλάκη με την απόκτηση σημαντικού ποσοστού της εταιρείας Golf Residences, της οικογένειας Σμπώκου, από την εταιρεία Evergolf Τουριστικές Επενδύσεις (συμφερόντων της οικογένειας Βασιλάκη, χωρίς ωστόσο ουδεμία εμπλοκή των Aegean και Autohellas). H Golf Residences είναι ιδιοκτήτρια εταιρεία και operator των τουριστικών μονάδων Blue Palace a Luxury Collection Resort & Spa, Agapi Beach Resort, Cretan Malian Park, Village Heights, Koutouloufari Village Holiday Club, που λειτουργούν, όπως προαναφέρθηκε όλες στην Κρήτη. Ταυτόχρονα, κατέχει συμμετοχή 50% στο Sheraton Rhodes Resort στην Ρόδο, ενώ η συνολική δυναμικότητα των μονάδων της είναι 3.020 κλίνες (συμπεριλαμβανομένου και του Sheraton Rhodes Resort).

  • copyright: No
  • copyright text: Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
  • sponsored: No
  • bloomberg logo: No

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία νέα στο χώρο της οικονομίας και του επιχειρείν

* indicates required