Γενικός Δείκτης:705.2-1.04%
EUR/USD: 1.17

Αεροπλάνο κάνει «επική» προσγείωση με τη μύτη προς τα κάτω στο νησί Γκουάμ

  • ( UPD -26/02/2016 17:21 )
  • Print
Προσθήκη σχολίου

 

Ένα δραματικό βίντεο συνέλαβε ένα Boeing 727 να κάνει μια επιτυχή προσγείωση έκτακτης ανάγκης με τη μύτη του σκάφους προς τα κάτω στο Διεθνές Αεροδρόμιο Γκουάμ χωρίς τη λειτουργία του συστήματος προσγείωσης, χάρη στην επιδεξιότητα του πιλότου.

Η εκτελεστική διευθύντρια του Διεθνούς Αεροδρομίου Γκουάμ, Chuck Ada είπε στο Kuam News ότι ο πιλότος έκανε εξαιρετική δουλειά στην προσγείωση και απέφυγε να ακουμπήσει στο έδαφος η μύτη του αεροπλάνου.

Πλάνα δείχνουν το αεροπλάνο στο διάδρομο, χωρίς καπνό ή φωτιά, ενώ οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης παρακολούθησαν τη σκηνή. Δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί.

Το φορτηγό αεροπλάνο Asia Pacific Airlines έπαιρνε μέρος σε μια «πτητική εκπαίδευση» μεταξύ Γκουάμ και Χονολουλού, στη Χαβάη, είπε στο Pacific Daily News την Παρασκευή, η εκπρόσωπος του αεροδρομίου Rolenda Faasuamalie. Το αεροσκάφος απογειώθηκε από το Γκουάμ στις 13:08 μ.μ και είχε προγραμματίσει να επιστρέψει στο νησί στις 15:15 μ.μ

© Google Maps

Ο πιλότος κοινοποίησε στον πύργο ελέγχου του αεροδρομίου της Γκουάμ τις ανησυχίες του σχετικά με το σύστημα προσγείωσης και το αεροπλάνο έκανε αναγκαστική προσγείωση μια ώρα αργότερα.

  • video icon: Yes
  • sponsored: No
  • bloomberg logo: No

Δημοφιλή στο Internet

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία νέα στο χώρο της οικονομίας και του επιχειρείν

* indicates required