Γενικός Δείκτης:705.2-1.04%
EUR/USD: 1.17

Πήγε στον αδερφό του delivery σουβλάκι από το Κρανίδι στο Hull της Αγγλίας

  • ( UPD -18/05/2016 15:47 )
  • Print
Προσθήκη σχολίου

Τα όνειρα του... πειναλέου 27χρονου Ανδρέα Τσιρτσίκου, ο οποίος μένει στο Hull της Βρετανίας με τον 31χρονο αδερφό του Αλέξανδρο φαίνεται πως εισακούσθηκαν.

Ο 31χρονος Αλέξανδρος βρισκόταν στο Κρανίδι για οικογενειακές διακοπές, και όπως κάθε μεγάλος αδερφός, αποφάσισε να τρολλάρει τον Ανδρέα με φωτογραφίες του αγαπημένου του φαγητού: Το κλασσικό, ελληνικό, μοσχομυριστό και γευστικό σουβλάκι.

A takeaway was delivered from Kranidi at 11.50pm on Thursday May 5, to Hull the next day at 5pm (pictured)

Αφού, προφανώς, "τα άκουσε" από τον Ανδρέα, ο Αλέξανδρος αποφάσισε να... πράξει σωστά και να μοιραστεί τη χαρά που δίνει στους Έλληνες το σουβλάκι, ακόμη κι αν αυτό χρειαζόταν να το κάνει διευρωπαϊκό delivery, 3.641 χλμ μακριά!

Andrew's amazed reaction was captured on camera as he opened the parcel to reveal the tasty dish he had been desiring

Σύμφωνα με δηλώσεις του Ανδρέα στην DailyMail, το σουβλάκι ήταν καταπληκτικό. Αν και ο ίδιος θα προτιμούσε να το φάει φρέσκο, το "πακέτο" του αδερφού του αλλά και το τζατζικάκι το κράτησαν γευστικό και απολαυστικό.

Alexander had thoughtfully packed up some souvlaki, a popular dish of grilled meat which had been wrapped in pitta bread with salad and chips then delivered it in an ice cream container

Andrew Tsirtsikos, 27, (pictured) received the Greek speciality from his brother Alexander, 31, who was visiting the Mediterranean country 2,263 miles away

  • sponsored: No
  • bloomberg logo: No

Δημοφιλή στο Internet

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία νέα στο χώρο της οικονομίας και του επιχειρείν

* indicates required