Γενικός Δείκτης:725.410.46%
EUR/USD: 1.1339

Δηλητηρίασαν τη ζάμπλουτη και πανέμορφη κόρη του πρώην προέδρου του Ουζμπεκιστάν

  • ( UPD -22/11/2016 22:07 )
  • Print
Προσθήκη σχολίου

Πάγωσαν στο Ουζεμπεκιστάν σήμερα όταν πληροφορήθηκαν πως η κόρη του πρώην προέδρου της χώρας Islam Karimov πέθανε από δηλητηρίαση.

Η Gulnara Karimova ήταν εξαφανισμένη από το 2013 όταν και σύμφωνα με φήμες ο πατέρας της την είχε κλείσει σε ψυχιατρείο ή κατά άλλους βρίσκονταν σε κατ' οίκον περιορισμό.

karimova_2.jpg

Σύμφωνα με άλλους η 44χρονη καλλονή ζούσε στο Ισραήλ μετά τον θάνατο του πατέρα της.

karimova_3.jpg

Η Gulnara Karimova ήταν παντρεμένη με τον Αμερικανό επιχειρηματία Mansur Maqsudi, ο οποίος κατέχει εργοστάσιο εμφιάλωσης της Coca-Cola στην Τασκένδη.

karimova_4.jpg

Σύμφωνα με τοπικό website το οποίο επικαλείται ανώνυμη πηγή των μυστικών υπηρεσιών του Ουζμπεκιστάν η Karimova πέθανε στις 5 Νοεμβρίου.

karimova_5.jpg

Ο πατέρας της Islam Karimov κυβερνούσε την χώρα με σιδηρά πυγμή από την ανεξαρτησία της το 1991 έως τον θάνατό του στις αρχές του έτους.

karimova_6.jpg

Σύμφωνα με ανώνυμη πηγή η ίδια η Karimova είχε αποφασίσει να έρθει σε επικοινωνία με δημοσιογράφους για να εκφράσει φόβους για την ζωή την δική της και των παιδιών της για τα οποία πιστεύεται ότι ζούσαν στο Λονδίνο.

karimova_7.jpg

Τον θάνατό της από δηλητηρίαση ανακοίνωσε το σάιτ centre1.com

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο από τις ουζμπεκικές αρχές αναφορικά με τις φήμες που θέλουν την δισεκατομμυριούχο να έχει θαφτεί στην Τασκένδη και o τάφος της να έχει μπαζωθεί από χωματουργικά μηχανήματα.

karimova_8.jpg

Ήδη έχει ξεκινήσει καμπάνια στο διαδίκτυο για να εξακριβωθεί η τύχη της Karimova με τους χρήστες του διαδικτύου να απευθύνονται στις αρχές ζητώντας πληροφορίες για την τύχη της με το hashtag Show Gulnara.

Το 2010 το γερμανικό περιοδικό Der Spiegel υποστήριζε ότι η προσωπική περιουσία της Karimova ήταν περί των 530 εκατ. ευρώ ενώ η εξαφανισμένη καλλονή ελέγχεται από τις ελβετικές αρχές για απάτη ύψος άνω των 600 εκατ. ευρώ.

karimova_9.jpg

Η ίδια πάντως είχε ζητήσει συγγνώμη για την διαφθορά στην οικογένειάς της την οποία απέδωσε στο χρήμα.

Παρά την ομορφιά της η 44χρονη ήταν μισητή στους Ουζμπέκους ενώ της είχε απαγορευτεί ακόμα και να βρεθεί στην κηδεία του πατέρα της.

  • sponsored: No
  • bloomberg logo: No

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία νέα στο χώρο της οικονομίας και του επιχειρείν

* indicates required