Γενικός Δείκτης:714.44-1.51%
EUR/USD: 1.1356

Δείτε πώς ζουν πραγματικά οι πλούσιες Ιρανές

  • ( UPD -23/11/2016 21:58 )
  • Print
Προσθήκη σχολίου

Η μόδα των reach kids χτύπησε και το Ιράν με τις Ιρανές να αποδεικνύουν πως δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τις "δυτικές" όχι μόνο σε ομορφιά αλλά ούτε και σε χλιδή.

Σύμφωνα με τα φωτογραφικά ντοκουμέντα που οι ίδιες οι Ιρανές δημοσιεύουν στα social media, ο τρόπος ζωής τους δεν είναι καθόλου αυτός που θα φαντάζονται οι περισσότεροι.

iranes_2.jpg

Οι νέες Ιρανές φορούν σέξι ρούχα, σορτς, μίνι,  μπικίνι, κάνουν πάρτι, χορεύουν και πίνουν σαμπάνια αν και επίσημα απαγορεύεται η πόση αλκοόλ από την θρησκεία τους.

iranes_3.jpg

Με μότο των φωτογραφιών τους το "τα πράγματα για το Ιράν που δεν θέλουν (η Δύση) να μάθεις", οι Ιρανές κόβουν την ανάσα με την ομορφιά και τον πλούτο που διαθέτουν.

iranes_4.jpg

Πολυτελή σπορ αυτοκίνητα και πανάκριβα jeep παρκαρισμένα έξω από ιρανικά ανάκτορα κοσμούν τον λογαριασμό "Rich Kids Of Tehran" με τους 114.000 followers.

iranes_5.jpg

Ferraris, Lamborghinis, Maseratis, Porsches, Aston Martins, Audis και Mercedes είναι μερικά μόνο από τα χλιδάτα αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στους δρόμους της πόλης.

iranes_6.jpg

Χαρακτηριστικό είναι πως για τα εισαγώμενα αυτά πολυτελή αυτοκίνητα ο φόρος είναι 40% της αξίας τους και πληρώνεται προκαταβολικά.

iranes_7.jpg

Οι νεαρές δεν έχουν αποκαλύψει την ταυτότητά τους ενώ πολλοί είναι αυτοί που δεν μπορούν να πιστέψουν ότι υπάρχει περίπτωση να ζεί μία γυναίκα στην Τεχεράνη έτσι, υποστηρίζοντας ότι ο λογαριασμός είναι ψεύτικος.

iranes_8.jpg

Εκτός των άλλων οι Ιρανές κυκλοφορούν με Chanel, Gucci, Louboutin και Tom Ford.

iranes_9.jpg

"Αγαπάμε την χώρα μας, κάποιοι είναι πλούσιοι, κάποιοι φτωχοί ακόμα και στο Ιράν", λένε οι πλούσιες Ιρανές που είναι υπερήφανες για την καταγωγή τους.

iranes_10.jpg

iranes_11.jpg

iranes_12.jpg

iranes_14.jpg

iranes_15.jpg

 

  • sponsored: No
  • bloomberg logo: No

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία νέα στο χώρο της οικονομίας και του επιχειρείν

* indicates required