Γενικός Δείκτης:708.24-1.35%
EUR/USD: 1.1301

Η νέα μόδα θέλει... κοιλίτσα!

  • ( UPD -07/06/2017 10:17 )
  • Print
Προσθήκη σχολίου

Για πολλά χρόνια, η μόδα στις γυναίκες απαιτούσε να διαθέτουν κορμιά αδύνατα και γυμνασμένα.

Και όμως φαίνεται ότι η τάση αυτή αλλάζει! Το τελευταίο τμήμα του σώματος που αναδεικνύεται στο Instagram; Το περίγραμμα της κοιλιάς.

Συγκεκριμένα, η νέα μόδα υποστηρίζει ότι η κοιλιά ή τα περίφημα cupcakes στη μέση, όλα όσα δηλαδή περισσεύουν πάνω από τις ζώνες δεν πρέπει να κάνουν καμία γυναίκα να ντρέπεται αλλά αντίθετα να είναι περήφανη και να τα φωτογραφίζει κιόλας!

Η πλειοψηφία των γυναικών, έτσι και αλλιώς, είτε πιο αδύνατες είτε με καμπύλες έχουν την τάση να έχουν πιο στρογγυλεμένες κοιλιές με αποτέλεσμα είτε να φορούν ρούχα που τις κρύβουν είτε να τις ρουφούν συνέχεια για να φαίνονται πιο επίπεδες. Για αυτό και οι δημιουργοί της σελίδας SelfLoveClub προστάζουν... απελευθερωθείτε!

belly

Πρωτεργάτης αυτής της τάσης είναι η δημιουργός της σελίδας SelfLoveClub. «Ας πιούμε σε ένα καλοκαίρι που τα ρούχα μας θα επιτρέπουν στην κοιλιά μας να φαίνεται. Ας πιούμε στο να πάρουμε τα πράγματα πιο χαλαρά και να μην μας νοιάζει τι σκέφτονται οι άλλοι για το σώμα μας και τον τρόπο που ντυνόμαστε (...). Η ζωή είναι σύντομη, να την απολαύσετε. Μην αφήνετε τους άλλους να επηρεάζουν την ευτυχία σας, δεν σας αξίζει. Η κοιλίτσα είναι χαριτωμένη και αξίζει να την δείχνουμε», έγραψε.

belly2

  • sponsored: No
  • bloomberg logo: No

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία νέα στο χώρο της οικονομίας και του επιχειρείν

* indicates required