Γενικός Δείκτης:712.610.32%
EUR/USD: 1.17

Φάκελος με «ύποπτη λευκή σκόνη» στο γραφείο του Μπαράκ Ομπάμα

  • ( UPD -13/02/2018 21:25 )
  • Print
Προσθήκη σχολίου


Μεγάλη κινητοποίηση για τον έλεγχο ενός φακέλου με περιεχόμενο μία «ύποπτη λευκή σκόνη» στο γραφείο του πρώην προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών, Μπαράκ Ομπάμα σήμανε στις αμερικανικές αρχές την Τρίτη, λίγες ώρες μετά το περιστατικό με τον γιο του νυν προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ.

Όπως αναφέρουν τα αμερικανικά ΜΜΕ, το κτίριο εκκενώθηκε και ζητήθηκε από τους υπαλλήλους των υπολοίπων γραφείων και εταιρειών να αποχωρήσουν για λόγους ασφαλείας, έως ότου ολοκληρωθεί η έρευνα.
Ο φάκελος με την «ύποπτη λευκή σκόνη» έφτασε στο γραφείο του Μπαράκ Ομπάμα στις 12:30 τοπική ώρα και αμέσως μόλις διαπιστώθηκε το περιεχόμενό του, ειδοποιήθηκαν οι αρμόδιες υπηρεσίες.

Ο συγκεκριμένος χώρος μισθώθηκε από τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ τον Ιανουάριο του 2017, μετά την αποχώρησή του από το Λευκό Οίκο και βρίσκεται σε σχετικά κοντινή απόσταση από την οικία του.

Οι αμερικανικές αρχές δεν ενημέρωσαν αν εκείνη τη στιγμή, ο Μπαράκ Ομπάμα βρισκόταν στο γραφείο.

  • copyright: No
  • copyright text: Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
  • sponsored: No
  • bloomberg logo: No

Δημοφιλή στο Internet

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία νέα στο χώρο της οικονομίας και του επιχειρείν

* indicates required