Γενικός Δείκτης:705.2-1.04%
EUR/USD: 1.17

Θάνατος Avicii: Δεν υπάρχουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας

  • Print
Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας στον θάνατο του διάσημου dj Avicii, όπως διαπιστώθηκε από τις δύο νεκροψίες που διεξήχθησαν στη σoρό του.

«Επιβεβαιώνουμε απόλυτα ότι δεν υπάρχει υποψία εγκληματικής ενέργειας στην υπόθεση θανάτυ του Avicii», δήλωσε στο SkyNews πηγή προσκείμενη στους ιατροδικαστές.

Ωστόσο, δεν δόθηκαν περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με την επίσημη αιτία θανάτου.

Ο νεαρός dj υπέφερε από παγκρεατίτιδα, λόγω του εθισμού του στο αλκοόλ και για το λόγο αυτό από το 2016 είχε αποσυρθεί από τις περιοδείες.

Ο 28χρονος Σουηδός dj και μουσικός παραγωγός βρέθηκε νεκρός στο Μουσκάτ του Ομάν την Παρασκευή. Είχε συνεργαστεί με διάσημους σταρ της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, όπως Madonna και Coldplay, ενώ είχε γίνει ευρύτερα γνωστός με τις επιτυχίες του Wake Me Up, Hey Brother και Levels.

Ήταν ένας από τους πρωτοπόρους της ηλεκτρονικής μουσικής και είχε βραβευτεί με δύο βραβεία MTV, ένα Billboard Music Award, ενώ ήταν υποψήφιος για δύο Grammy.

  • copyright: No
  • copyright text: Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
  • sponsored: No
  • bloomberg logo: No

Δημοφιλή στο Internet

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία νέα στο χώρο της οικονομίας και του επιχειρείν

* indicates required