Γενικός Δείκτης:778.420.64%
EUR/USD: 1.1246

Διαρρήκτης παγιδεύτηκε σε escape room και κάλεσε την αστυνομία για βοήθεια

  • ( UPD -20/08/2018 12:01 )
  • Print
Προσθήκη σχολίου

Η προσπάθεια ενός διαρρήκτη, να ληστέψει escape room στην πολιτεία της Ουάσιγκτον των ΗΠΑ, δεν εξελίχθηκε έτσι όπως ο ίδιος περίμενε.

Ο διαρρήκτης, αφού κατάφερε να εισέλθει στο εσωτερικό του χώρου και άρχισε να παίρνει αντικείμενα, τα οποία θεωρούσε ότι θα το αποφέρουν κάποια χρήματα, αντιλήφθηκε ότι η πίσω πόρτα του χώρου, από την οποία είχε μπει, είχε φρακάρει, καθιστώντας αδύνατη τη διαφυγή του.

Όσο η ώρα περνούσε και ο κίνδυνος να εγκλωβιστεί στο escape room, αυξανόταν, ο άντρας πήρε μία απόφαση πρωτοφανή στα χρονικά των διαρρήξεων στις ΗΠΑ, καθώς κάλεσε την Άμεση Δράση, αναφέροντας ότι είχε καταφέρει να κλειστεί μέσα στο δωμάτιο, καλώντας παράλληλα τους αστυνομικούς να μεταβούν στο σημείο για να τον απεγκλωβίσουν.

Πράγματι, οι άνδρες της αστυνομίας, κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τον διαρρήκτη και στη συνέχεια του πέρασαν χειροπέδες και τον μετέφεραν στα κρατητήρια, ενώ αντιμετωπίζει σοβαρές κατηγορίες για διάρρηξη δευτέρου βαθμού.

Τέλος, αξιοσημείωτη ήταν κι αντίδραση του ιδιοκτήτη του escape room, ο οποίος ανέφερε πως πλέον θα προωθεί την επιχείρησή του, ως την μοναδική που κατάφερε να εγκλωβίσει κακοποιούς στο εσωτερικό της, ενώ σημείωσε πως ο διαρρήκτης πέρασε μέσα στο escape room περίπου 35 λεπτά, την ώρα που ο μέσος όρος παραμονής των παικτών στον χώρο είναι τα 50 με 55 λεπτά.

  • copyright: No
  • copyright text: Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
  • sponsored: No
  • bloomberg logo: No

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία νέα στο χώρο της οικονομίας και του επιχειρείν

* indicates required