Γενικός Δείκτης:847.36-0.35%
EUR/USD: 1.1212

Με αυτό το προφυλακτικό θα νιώθετε σαν να μην φοράτε τίποτα

  • ( UPD -19/08/2018 11:40 )
  • Print
Προσθήκη σχολίου

Έναν νέο τύπο προφυλακτικού δημιούργησαν οι επιστήμονες, για τον οποίο ισχυρίζονται ότι θα φέρει την επανάσταση στη βιομηχανία.

Επιστήμονες στην Αυστραλία, δημιούργησαν ένα προφυλακτικό, το οποίο κυριολεκτικά σας κάνει να νιώθετε ότι δεν φοράτε τίποτα!

«Ξαναπροσδιορίζουμε το προφυλακτικό. Αυτό καταφέραμε», είπε ο Δρ. Ρόμπερτ Γκόρκινγκ του Πανεπιστημίου Wollongong και δεν απέχει πολύ από την πραγματικότητα, καθώς το υλικό από το οποίο είναι κατασκευασμένο, δεν θυμίζει σε τίποτα αυτά που γνωρίζαμε μέχρι στιγμής.

Είναι από hydrogel, το οποίο δημιουργεί ένα πολύ λεπτό στρώμα και λιπαίνεται μόνο του, με αποτέλεσμα να έχει μειωθεί ο κίνδυνος... ατυχήματος και να σπάσει. Δεν μυρίζει, δεν έχει γεύση και καταπολεμά τόσο τα μικρόβια, όσο και τα βακτήρια.

Η χρηματοδότηση της έρευνας προήλθε από κρατικά κονδύλια, καθώς η Eudeamon Technologies εξασφάλισε 1 εκατομμύρια δολάρια από τα 9,58 δολάρια που θα διέθετε η πολιτεία για να στηρίξει καινοτόμες προσπάθειες στον χώρο της υγείας.

  • copyright: No
  • copyright text: Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
  • sponsored: No
  • bloomberg logo: No

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία νέα στο χώρο της οικονομίας και του επιχειρείν

* indicates required