Γενικός Δείκτης:725.56-0.81%

Ένα καφέ βρήκε τον πιο έξυπνο τρόπο να κάνει πελάτη του τον... Ryan Gosling

  • ( UPD -18/09/2018 12:01 )
  • Print
Προσθήκη σχολίου

 

Είναι και κάποιες φορές που πραγματικά λες ότι όλα γίνονται σε αυτόν τον κόσμο! Κάτι τέτοιο θα σκέφτηκε η ιδιοκτήτρια του καφέ - μπαρ Grinder Coffee στον Τορόντο, η οποία ήθελε διακαώς να επισκεφτεί το μαγαζί της ο Ryan Gosling και τελικά το επισκέφθηκε!

Η Joelle Murray, ιδιοκτήτρια καφέ στο Τορόντο ούτε στα πιο τρελά της όνειρα δεν πίστευε ότι ο χολιγουντιανός σταρ θα εμφανιζόταν μια μέρα στο κατώφλι της. Άλλωστε το 2017 είχε ξεκινήσει μια καμπάνια μέσω ίντερνετ για να καταφέρει τον Ίντρις Έλμπα να επισκεφτεί την επιχείρησή της στη διάρκεια του Toronto International Film Festival και όπως ήταν αναμενόμενο απέτυχε.

Ωστόσο δεν εγκατέλειψε την προσπάθεια και όπως φαίνεται η επιμονή της και η κρυφή ελπίδα να συναντήσει κάποιον διάσημο ηθοποιό αυτή την φορά έπιασαν τόπο. Στη διάρκεια του φετινού φεστιβάλ λοιπόν, ενημερώθηκε ότι ο Ryan Gosling θα βρισκόταν στην πόλη της και έτσι ξεκίνησε ξανά μια διαδικτυακή καμπάνια για να τον πείσει να έρθει στο καφέ της.

Η Joelle ανέβαζε κάθε μέρα στη σελίδα «πειραγμένες» πλην ευφάνταστες φωτογραφίες με τον ηθοποιό σε μια έκδοσή του από χαρτόνι να ποζάρει σε διάφορα σημεία του καφέ, ενώ προθυμοποιήθηκε σε περίπτωση που δεν είχε μέσο για να πάει να του πληρώσει τα μισά έξοδα για το Uber. Η ιδέα της μάλιστα ενθουσίασε πολλούς με αποτέλεσμα να γίνει viral και να φτάσει και στα αυτιά του ηθοποιού.

'Ετσι αυτή τη φορά πέτυχε τον στόχο της, αφού ο Ryan Gosling πέρασε από το καφέ της Joelle και πόζαρε μαζί της.

Σύμφωνα με την ίδια, ο Gosling της είπε ότι δεν είδε αυτός τις αναρτήσεις, αλλά η μητέρα του, η οποία και τον παρότρυνε να επισκεφτεί το καφέ. «Μου έδειξε πως χάρηκε μου με γνώρισε όσο το απόλαυσα κι εγώ. Ήταν ένα υπέροχο συναίσθημα. Είναι απίστευτα γλυκομίλητος, ένα υπέροχο αγόρι από τον Καναδά με εξαιρετικούς τρόπους, που επίσης μυρίζει φανταστικά», είπε η Joelle.

  • copyright: No
  • copyright text: Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
  • sponsored: No
  • bloomberg logo: No

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία νέα στο χώρο της οικονομίας και του επιχειρείν

* indicates required