Γενικός Δείκτης:725.56-0.81%
EUR/USD: 1.1187

Τι σημαίνει το "R" στο iPhone XR;

  • ( UPD -18/09/2018 13:56 )
  • Print
Προσθήκη σχολίου

Εάν δεν έχετε καταλάβει ακριβώς τη φιλοσοφία της Apple για την ονομασία των νέων iPhone, μην νιώθετε παράξενα καθώς δεν είστε ο μοναδικός! Η τελευταία θεωρία μάλιστα, αναφέρει πως και η ίδια η εταιρεία δεν γνωρίζει πραγματικά τι σημαίνει το "R" στο iPhone XR.

Η Apple επιλέγει συνήθως να μην σχολιάζει τι σημαίνουν τα γράμματα στα ονόματα των iPhone, εκτός από το «S» στο «3GS», το οποίο η εταιρεία είχε δηλώσει ότι σημαίνει "ταχύτητα" - αλλά αυτό ήταν το 2009 όταν ανακοινώθηκε το iPhone 3GS. Από τότε, οι τίτλοι «S» στα iPhone έχει ειπωθεί, ότι υποδηλώνουν αναβαθμίσεις επιδόσεων σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο, αντί για αλλαγή σχεδιασμού. Και όπως σημείωσε ο blogger John Gruber, το «C» στο «5C» υπονοείται ευρέως ότι σημαίνει "χρώμα", αν και η Apple ποτέ δεν το επιβεβαίωσε επίσημα.

Σε ένα νέo blog στον ιστοτόπο του Daring Fireball, ο Gruber υποστήριξε ότι ακόμη και η Apple ίσως δεν ξέρει ακριβώς τι σημαίνει το "R" στο iPhone XR - και νομίζει ότι απλά επέλεξε το όνομα με βάση αυτό που ακούγεται και φαίνεται καλύτερα:

"Δεν μπορώ να σκεφτώ κανέναν λόγο του τι ακριβώς σημαίνει το R στο iPhone XR. Νομίζω ότι η Apple απλά σκέφτηκε ότι το" iPhone XR "φαίνεται cool ονομασία και επειδή το R αμέσως προηγείται του S στο αλφάβητο, υποδηλώνει σίγουρα τη θέση του XR στη σειρά προϊόντων.

Η Apple αρνήθηκε να σχολιάσει οτιδήποτε σε σχέση με τα ονόματα των νέων iPhone στο Business Insider όταν ρωτήθηκε την περασμένη εβδομάδα.

Ανέφεραν χαρακτηριστικά: "Δεν μας αρέσει να μιλάμε για το τι σημαίνουν τα γράμματα".

  • copyright: No
  • copyright text: Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
  • sponsored: No
  • bloomberg logo: No

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία νέα στο χώρο της οικονομίας και του επιχειρείν

* indicates required