Γενικός Δείκτης:715.940.21%
EUR/USD: 1.1357

Ποιοι φτιάχνουν τα απίθανα κοσμήματα των πιο διάσημων ράπερ

  • ( UPD -15/10/2018 12:44 )
  • Print
Προσθήκη σχολίου

Η χιπ χοπ μουσική έχει αφήσει μια ιδιαίτερη σφραγίδα αναμφισβήτητα στον μουσικό χώρο αλλά και στον χώρο της μόδας. Όταν σκεφτόμαστε ράπερς έρχονται στο μυαλό μας εντυπωσιακά κοσμήματα, χοντρές αλυσίδες, σκουλαρίκια από χρυσό, πλατίνα και διαμάντια μεγάλου μεγέθους.

Αρχικά, το φανταχτερό κόσμημα έγινε αναπόσπαστο κομμάτι της κουλτούρας της χιπ χοπ και εξακολουθεί να χρησιμεύει ως σύμβολο του πλούτου, του κύρους και της επιτυχίας του ράπερ. Ενώ η βάση του κοσμήματος της χιπ χοπ παραμένει αμετάβλητη, τα διάφορα στυλ έχουν αλλάξει με την πάροδο του χρόνου.

Τα κοσμήματα αυτά εμφανίστηκαν για πρώτη φορά στη δεκαετία του 1970, όταν ο DJ Kool Herc παρουσίασε την χιπ χοπ μουσική. Στις αρχές της δεκαετίας του '80, η χιπ χοπ μετατράπηκε από μια υπόγεια μουσική σκηνή σε mainstream όταν τα χιπ χοπ γκρουπ ήρθαν στην σκηνή και οι MC εμφανίστηκαν.

Η Chiokva "A$AP Eva" Sam είναι η ιδιοκτήτρια του πιο γνωστού καταστήματος με κοσμήματα για ράπερ, το Popular Jewelry στην Νέα Υόρκη.

Η 56χρονη είναι πολύ διάσημη καθώς φτιάχνει τα πιο εντυπωσιακά κοσμήματα για τους πιο διάσημους τραγουδιστές.

Δείτε το βίντεο

  • copyright: No
  • copyright text: Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
  • sponsored: No
  • bloomberg logo: No

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία νέα στο χώρο της οικονομίας και του επιχειρείν

* indicates required