Γενικός Δείκτης:625.69-0.78%
EUR/USD: 1.14

Η απίστευτη μεταμόρφωση του δυνατότερου ανθρώπου στον κόσμο - Έχασε 25 κιλά

  • ( UPD -08/11/2018 10:48 )
  • Print
Προσθήκη σχολίου

Ο Έντι Χολ αποφάσισε να γίνει πυγμάχος και να χάσει κιλά και τα κατάφερε με ένα ειδικό πρόγραμμα που ακολούθησε.

Μάλιστα, μέσω του λογαριασμού του στο Instagram θέλησε να μοιραστεί τις καθημερινές του προπονήσεις με τους χιλιάδες followers του.

Ο Χολ έχει το παγκόσμιο ρεκόρ στις άρσεις θανάτου, σηκώνοντας 500 κιλά, ενώ πέρυσι κατέκτησε και τον τίτλο του δυνατότερου ανθρώπου στον κόσμο, τον οποίο έχασε φέτος από το βουνό του Game Of Thrones, Τζούλιος Μπγιόρσον.

Ο «Beast» όπως είναι το παρατσούκλι του, πέρυσι ζύγισε 196 κιλά, όμως λίγο αργότερα αποφάσισε να ρίξει το βάρος του. Η απώλεια κιλών δεν ήταν καθόλου εύκολη διαδικασία για έναν άνθρωπο όπως ο Χολ που έχει συνηθίσει να τρώει πολλά και μεγάλα γεύματα την ημέρα.

Αυτό που άλλαξε στη διατροφή του ήταν ότι μείωσε τους υδατάνθρακες, έβαλε περισσότερα λαχανικά και άρχισε να κάνει άλλου είδους εξάσκηση.

 

 

k52i4mME_400x400.jpg

Δοκίμασε ένα διαφορετικό είδος cardio. Ξεκίνησε να κάνει κυκλικά μία μέρα πυγμαχία, μία μέρα ποδήλατο, μία μέρα κολύμβηση και μία μέρα ασκήσεις υψηλής έντασης.

Με αυτό τον τρόπο είχε ποικιλία στο πρόγραμμα του και η διάθεσή του έμεινε σε υψηλά επίπεδα.

«Ήταν δύσκολο, καθώς ταξίδευα πολύ και δούλευα ατελείωτες ώρες, αλλά έβαλα τα δυνατά μου και έχω κάνει ό, τι μπορώ να αλλάξω τη ζωή μου προς το καλύτερο. Αισθάνομαι υπέροχα και σκοπεύω να πέσω και κάτω από τα 160 κιλά. Είμαι σε ένα ταξίδι και σας ενθαρρύνω να συμμετάσχετε μαζί μου», έγραψε ο Χολ σε ένα post.

Παρολαυτά συνεχίζει να λατρεύει το κεμπάμπ και τον ύπνο.

 

 

eddie-hall_804fe0baa5dc64da348fa457d2381a9254616018.jpg

  • copyright: No
  • copyright text: Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
  • sponsored: No
  • bloomberg logo: No

Δημοφιλή στο Internet

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία νέα στο χώρο της οικονομίας και του επιχειρείν

* indicates required