Γενικός Δείκτης:708.24-1.35%
EUR/USD: 1.1315

Το σοκαριστικό «πριν» και «μετά» μιας 22χρονης με ακμή

  • Print
Προσθήκη σχολίου

Σε πόσους από εμάς δεν έχει τύχει να ξυπνήσετε το πρωί και να τρομάξετε κοιτώντας στον καθρέφτη βλέποντας ένα ανεπιθύμητο σπυράκι;

Στην περίπτωση βέβαια της 22χρονης Kali Kushner, τα πράγματα ήταν λίγο διαφορετικά.

Η Kushner, η οποία πέρασε κυστική ακμή, είναι από τις περιπτώσεις που σε κάνουν να εκπλήσσεσαι πραγματικά με τη διαφορά των φωτογραφιών του «πριν» και του «μετά», αφού είναι άλλος άνθρωπος με και χωρίς την ακμή.

«Ειλικρινά δεν ξεκίνησα το λογαριασμό με σκοπό να με προσέξει κάποιος», δηλώνει, «απλώς προσπαθούσα να κρατήσω ένα ημερολόγιο της πορείας μου κατά τη διάρκεια της εξάμηνης ρετροικής αγωγής μου».

 

 

woman-4.png

«Πάντα είχα λίγα σπυράκια στο σχολείο, αλλά κάποια στιγμή μέσα στο 2014, το πρόσωπό μου "σκεπάστηκε" από αυτά», αναφέρει για την πρώτη περίοδο εμφάνισης των κόκκινων σημαδιών.

«Δοκίμασα κυριολεκτικά τα πάντα: καθαρισμό με ελαιόλαδο, το να μη βάζω απολύτως τίποτα στο πρόσωπό μου και, φυσικά, κάθε κρέμα, λοσιόν και αντιβίωση μου είχε γράψει ο δερματολόγος μου. Παρόλα αυτά δεν έλεγε να φύγει με τίποτα», προσθέτει.

Μέχρι που βρήκε τη θεραπεία που ταίριαξε στην περίπτωση της και άρχισε να ανεβάζει φωτογραφίες χωρίς επεξεργασία από το ερεθισμένο της πρόσωπο. Η ανταπόκριση που βρήκε ήταν τεράστια. «Είναι τρελό να βλέπεις τόσο κόσμο που δεν ξέρεις και δε σε ξέρει να σε υποστηρίζει», δηλώνει η Kushner η οποία, ακόμα, λαμβάνει δεκάδες μηνύματα μέσα στην ημέρα από ανθρώπους που ζητούν τη συμβουλή της.

 

 

kali-kusher_20171009_134842.jpg

Πράγματι, η διαφορά είναι εντυπωσιακή. Ακόμα και οι ουλές που, συνήθως, αφήνουν τα σημάδια, υποχώρησαν.

Η ίδια πλέον, έχοντας καθαρό δέρμα, θέλει να ευαισθητοποιήσει, να δείξει ότι η ακμή δεν είναι κάτι που πρέπει να σε κάνει να ντρέπεσαι για τον εαυτό σου ή να νιώθεις περίεργα και φυσικά, να αποτελέσει και η ίδια στήριγμα για τους ανθρώπους που τη βιώνουν ή την έχουν βιώσει.

 

 

Kali_Kushner_acne_12.jpg

  • copyright: No
  • copyright text: Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
  • sponsored: No
  • bloomberg logo: No

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία νέα στο χώρο της οικονομίας και του επιχειρείν

* indicates required