Γενικός Δείκτης:635.84-0.37%
EUR/USD: 1.1334

Εταιρεία προσφέρει κούκλες του σεξ ειδικά για... χήρους

  • ( UPD -14/11/2018 11:04 )
  • Print
Προσθήκη σχολίου

Κούκλες του σεξ με τα χαρακτηριστικά της προτίμησης του πελάτη θα κατασκευάζει η εταιρεία Sex Doll Official, που μέχρι σήμερα πρόσφερε τα «μοντέλα» της για ενοικίαση.

Η Τζέιν Στάνλει, μητέρα τεσσάρων παιδιών και ιδιοκτήτρια εταιρείας που νοικιάζει κούκλες του σεξ, αποφάσισε, να προσφέρει στους πελάτες της μια πιο σπέσιαλ σεξουαλική εμπειρία, κούκλες που μοιάζουν με ανθρώπους που αγαπούσαν οι πελάτες της.

Σύμφωνα με την 35χρονη επιχειρηματία από το Μπρόμσγκρουβ, κοντά στο Μπέρμιγχαμ, η νέα υπηρεσία έχει πολύ μεγάλη επιτυχία και όπως σημειώνει οι χήροι είναι οι συχνότεροι πελάτες της, καθώς ζητούν πιστά αντίγραφα των συζύγων τους που έχουν φύγει από τη ζωή.

Όλα ξεκίνησαν μετά από αίτημα ενός άνδρα που πενθούσε τον χαμό της γυναίκας του και ήθελε μια κούκλα να της μοιάζει. Η Στάνλεϊ αποφάσισε να δοκιμάσει τη νέα αυτή υπηρεσία, η οποία μετά το λανσάρισμά της απογειώθηκε.

Για να παραγγείλει κανείς μια ρεπλίκα πραγματικού προσώπου, θα πρέπει να στείλει μια φωτογραφία του προσώπου στη Στάνλεϊ, η οποία κάνει την παραγγελία σε ένα εργοστάσιο στην Κίνα, όπου κατασκευάζει τις κούκλες. Το επιθυμητό χρώμα των μαλλιών, το μέγεθος του στήθους, το βάρος και το χρώμα του δέρματος, είναι ανάμεσα στα χαρακτηριστικά της παραγγελίας.

Μετά την παραλαβή από το εργοστάσιο, η επιχειρηματίας ελέγχει ότι οι κούκλες είναι κατασκευασμένες σωστά και στη συνέχεια στέλνει την παραγγελία στον πελάτη μέσω μιας «διακριτικής υπηρεσίας κούριερ».

  • copyright: No
  • copyright text: Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
  • sponsored: No
  • bloomberg logo: No

Δημοφιλή στο Internet

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία νέα στο χώρο της οικονομίας και του επιχειρείν

* indicates required