Γενικός Δείκτης:733.182.23%
EUR/USD: 1.1166

Γιατί αυτός ο άνθρωπος φτιάχνει τις χαλασμένες σας συσκευές δωρεάν

  • ( UPD -20/11/2018 10:59 )
  • Print
Προσθήκη σχολίου

Όταν κάτι σπάσει, μπορεί να είναι ευκολότερο και φθηνότερο να το αντικαταστήσετε από το να το διορθώσετε, έτσι πολλά πράγματα που θα μπορούσαν να διορθωθούν καταλήγουν σε χώρους υγειονομικής ταφής.

Κι όμως υπάρχουν καταστήματα όπου μπορείτε να φτιάξετε τις χαλασμένες σας συσκευές δωρεάν. Τα Repair Cafés λειτουργούν τώρα σε περισσότερες από 30 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Το Repair Cafe είναι μια παγκόσμια αλυσίδα επαναχρησιμοποίησης, που αριθμεί πάνω από 1.400 σημεία σε όλον τον πλανήτη.

Όσοι έχουν χαλασμένες συσκευές και αντικείμενα – από μία κούπα μέχρι ένα laptop και από ένα ποδήλατο μέχρι ένα i-phone – μπορούν να συναντηθούν με εθελοντές που «πιάνουν τα χέρια τους» και να προσπαθήσουν να τα επισκευάσουν δωρεάν, «πίνοντας έναν καφέ».

Οι επισκευές γίνονται με την συμμετοχή σας, με όλους τους κανόνες ασφαλείας, ο χώρος είναι φιλικός σε παιδιά και κατοικίδια ενώ το Repair Cafe μπορεί να διοργανωθεί και σε άλλους χώρους όπως συλλόγους, σχολεία, πανεπιστημιακές σχολές, ΚΑΠΗ, καφετέριες και καταστήματα. Απλά δηλώστε συμμετοχή!

  • copyright: No
  • copyright text: Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
  • sponsored: No
  • bloomberg logo: No

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία νέα στο χώρο της οικονομίας και του επιχειρείν

* indicates required