Γενικός Δείκτης:847.36-0.35%
EUR/USD: 1.1218

Επιστήμονας με βραβείο Νόμπελ βρήκε πώς να χάσετε βάρος και να φαίνεστε νεότεροι

  • ( UPD -13/12/2018 11:50 )
  • Print
Προσθήκη σχολίου

Αν ψάχνετε για μια διατροφή με επιστημονική «σφραγίδα», μόλις την βρήκατε.

Το καλύτερο σε αυτή την επαναστατική διατροφή είναι ότι δεν υπάρχουν περιορισμοί και μπορείτε να φάτε ό, τι θέλετε και να χάσετε βάρος! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αλλάξετε το πότε τρώτε και όχι αυτό που τρώτε.

Όταν τρώτε όποτε θέλετε, συμπεριλαμβανομένων εκείνων των επιδρομών στο ψυγείο αργά το βράδυ, δυσκολεύετε τον καρδιακό ρυθμό σας καθώς αυτός είναι ο φυσικός κύκλος του σώματός σας και δεν σχεδιάστηκε για να καταναλώνει φαγητό 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα.

Η ομάδα του Dr. Panda ανέλυσε τις διατροφικές συνήθειες 156 ενηλίκων. Μόνο το 10% τρώνε μέσα σε ένα 12ωρο, ενώ πάνω από το μισό απολάμβανε λιχουδιές για τουλάχιστον 15 ώρες την ημέρα.

Οι ερευνητές έβαλαν 8 ελαφρώς υπέρβαρους ανθρώπους να αλλάξουν τη διατροφή τους από ένα κύκλο 14 ωρών σε ένα κύκλο 10 ωρών. Ως αποτέλεσμα, έχαναν βάρος και αισθάνονταν πολύ πιο δραστήριοι μετά από 4 μήνες απολαμβάνοντας τα αγαπημένα τους γεύματα αλλά σε ένα περιορισμένο χρονικό διάστημα. Ο περιορισμένος κύκλος κατανάλωσης φαγητού σας βοηθά να χάσετε βάρος επειδή το σώμα σας καίει περισσότερο λίπος τη νύχτα.

Δείτε το βίντεο

  • copyright: No
  • copyright text: Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
  • sponsored: No
  • bloomberg logo: No

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία νέα στο χώρο της οικονομίας και του επιχειρείν

* indicates required