Γενικός Δείκτης:847.36-0.35%
EUR/USD: 1.122

Τι θα γίνει αν πιέσετε τη μύτη σας προς τα πάνω για 10 δευτερόλεπτα

  • ( UPD -12/12/2018 16:51 )
  • Print
Προσθήκη σχολίου

Μπορείτε να αλλάξετε τη μορφή της μύτης σας; Πολλοί άνθρωποι σε όλο τον κόσμο ξοδεύουν πάρα πολλά χρήματα στις καλλυντικές χειρουργικές επεμβάσεις για να φτιάξουν τη μύτη τους. Αυτές οι χειρουργικές επεμβάσεις είναι δαπανηρές και μπορεί να έχουν απροσδόκητες επιπλοκές.

Κι όμως μπορείτε να αλλάξετε τόσο το σχήμα της μύτης σας όσο και το μήκος της με μερικές απλές ασκήσεις!

Φυσικά, θα πρέπει να θυμάστε ότι αυτές οι ασκήσεις δεν θα έχουν το αποτέλεσμα μιας χειρουργικής επέμβασης. \

Τα αποτελέσματα από τις «προπονήσεις» σας μπορεί να φαίνονται ξεκάθαρα από την αρχή. Η μύτη σας θα έχει καλύτερη μορφή και το πρόσωπό σας θα φαίνεται πιο τονισμένο. Και μην ξεχνάτε ότι όσο πιο συχνά κάνετε αυτές τις ασκήσεις, τόσο πιο αποτελεσματικές θα είναι.

Μια από τις απλές αυτές ασκήσεις, μάλιστα, είναι το να σπρώχνετε το μπροστινό μέρος της μύτης σας προς τα πάνω. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να την μικρύνετε. Τα οστά, οι μύες και ο χόνδρος του προσώπου σας φέρουν το κύριο βάρος της γήρανσης. Ως αποτέλεσμα, τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας μπορεί να αλλάξουν και η μύτη σας μπορεί να αρχίσει να φαίνεται μεγαλύτερη. Αν κάνετε αυτή την άσκηση για ένα λεπτό την ημέρα, θα δείτε άμεσα αποτελέσματα.

Δείτε και άλλες ασκήσεις στο βίντεο που ακολουθεί

  • copyright: No
  • copyright text: Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
  • sponsored: No
  • bloomberg logo: No

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία νέα στο χώρο της οικονομίας και του επιχειρείν

* indicates required