Γενικός Δείκτης:778.420.64%
EUR/USD: 1.1247

Δείτε τι έκανε ένας 27χρονος και του απαγόρευσαν δια παντός την είσοδο σε κρουαζιερόπλοια

  • Print
Προσθήκη σχολίου

Ο Nick Naydev, ηλικίας 27 από το Βανκούβερ, δεν είναι ένας συνηθισμένος νεαρός και αυτό γιατί όπως φαίνεται μάλλον δεν απολάμβανε το ταξίδι του και αποφάσισε να βουτήξει από το μπαλκόνι του στο Symphony of the Seas, ενώ το πλοίο βρισκόταν στο Nassau στις Μπαχάμες, με αποτέλεσμα η εταιρεία να του απαγορεύσει εφ'όρου ζωής την επιβίβαση του σε όλα της τα πλοία.

Μάλιστα, η Royal Caribbean εξετάζει το ενδεχόμενο νομικής διαδικασίας εναντίον του Naydev, του οποίου οι φίλοι βιντεοσκοπούσαν τη βουτιά από τον 11ο όροφο του Symphony of the Seas.

Στη συνέχεια του συμβάντος, οι υπεύθυνοι έδιωξαν όλη την ομάδα από το πλοίο και η εταιρεία τους απαγόρευσε εφ'όρου ζωής την επιβίβαση σε πλοία της, για την ενέργεια τους, την οποία μάλιστα δημοσίευσαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Οι φίλοι του τον βιντεοσκοπούσαν ενώ αυτός προσπαθούσε να αναρριχηθεί στο κιγκλίδωμα και γελούσε καθώς ισορροπούσε στην άκρη και στη συνέχεια έδωσε τη βουτιά. Το βίντεο δημοσιεύτηκε στο Instagram, όπου έχει λάβει περισσότερες από 157.000 προβολές.

Η Royal Caribbean δήλωσε στην USA Today, πως «Λόγω αυτής της ηλίθιας και απερίσκεπτης συμπεριφοράς τους και στον ίδιο και τους συντρόφους του, απαγορεύθηκε εφ'όρου ζωής η επιβίβαση σε όλα μας τα πλοία. Εξετάζουμε τη νομική δράση».

Η εταιρεία αρνήθηκε να πει ποια μορφή θα μπορούσε να λάβει η νομική δράση ή πόσοι επιβάτες συμμετείχαν.

Δείτε το βίντεο

  • copyright: No
  • copyright text: Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
  • sponsored: No
  • bloomberg logo: No

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία νέα στο χώρο της οικονομίας και του επιχειρείν

* indicates required