Γενικός Δείκτης:725.56-0.81%
EUR/USD: 1.1169

Κάνουν 14 ώρες σεξ και μετά πεθαίνουν!

  • ( UPD -19/02/2019 10:59 )
  • Print
Προσθήκη σχολίου

Ο μέσος όρος διάρκειας σεξ για ένα ζευγάρι ανά τον κόσμο, είναι από 30 δευτερόλεπτα μέχρι και 45 λεπτά.

Αν λοιπόν σύμφωνα με τις μελέτες, τα 45 λεπτά για το ανθρώπινο είδος είναι ένας πολύ καλός χρόνος για τη σεξουαλική επαφή τότε θα εκπλαγείτε με τον «Αντεχίνο» ο οποίος κάνει σεξ επί 14 ώρες συνεχόμενα!

Επιστήμονες από το πανεπιστήμιο του Κουίνσλαντ στην Αυστραλία, ανακάλυψαν ένα είδος μαρσιποφόρου με την ονομασία «Αντεχίνος».

Το ενδιαφέρον που παρουσιάζει το νέο είδος είναι ότι το αρσενικό προκειμένου να αναπαραχθεί κάνει σεξ για συνεχόμενες 14 ώρες και εν συνεχεία πεθαίνει.

Τα αρσενικά ωριμάζουν αρκετά γρήγορα και η τεστοστερόνη που χρησιμοποιούν ως καύσιμο για το ζευγάρωμα, τα οδηγεί σε ξέφρενη σεξουαλική συμπεριφορά και ζευγαρώνουν συνέχεια μέχρι τελικής πτώσεως.

Οι επιστήμονες αρχικά πίστευαν ότι αυτό είναι αυτοκτονία ως πράξη αλτρουισμού, αφήνοντας περισσότερη τροφή και πόρους για τα έγκυα θηλυκά και τους απογόνους τους. Τώρα, όμως πιστεύουν ότι αυτό γίνεται για να διανείμουν τα αρσενικά το DNA τους σε όσο το δυνατόν περισσότερα θηλυκά.

Είναι τόσο απασχολημένοι με το ζευγάρωμα που τα επίπεδα της ορμόνης του στρες στο αίμα τους αυξάνουν πολύ. Μετά από εβδομάδες δεν φροντίζουν τον εαυτό τους και το ανοσοποιητικό τους σύστημα, αρχίζει να καταρρέει και παθαίνουν παρασιτικές λοιμώξεις και ακόμα και γάγγραινα. Επίσης, παθαίνουν έλκη, αλωπεκία ή ακόμη και εσωτερική αιμορραγία. Τα σώματά τους αποσυντίθενται, γιατί δεν λαμβάνουν θρεπτικά συστατικά και πεθαίνουν.

Τα Antechinus αναφέρονται ως "απειλούμενο είδος". Ζουν μόνο σε δροσερά, υψηλά και απομονωμένα δάση και είναι ευάλωτα κατά την αποψίλωση των δασών, τις κλιματικές αλλαγές και το κυνήγι από τα άλλα είδη.

Δείτε το βίντεο

  • copyright: No
  • copyright text: Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
  • sponsored: No
  • bloomberg logo: No

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία νέα στο χώρο της οικονομίας και του επιχειρείν

* indicates required