Γενικός Δείκτης:732.020.89%
EUR/USD: 1.121

Γιατί δεν θα θέλατε να τελειώσει η μεγαλύτερη πτήση στον κόσμο

  • ( UPD -20/02/2019 13:18 )
  • Print
Προσθήκη σχολίου

Η πτήση SQ22 από το αεροδρόμιο Changi της Σιγκαπούρης με προορισμό το Newark του Νιου Τζέρσεϊ θα γράψει ιστορία, καθώς πρόκειται για αυτήν που διανύει την μεγαλύτερη απόσταση: 9.537 μίλια! Η διάρκεια της πτήσης είναι 18 ώρες και 25 λεπτά και θα πραγματοποιείται σε καθημερινή βάση από την Singapore Airlines.

Η πτήση γίνεται με το Airbus A350-900 ULR (Ultra Long Range), το οποίο έχει ειδικά διαμορφωμένο εσωτερικό ώστε να φιλοξενεί μόλις 161 επιβάτες, της Business και της Premium Economy. Δηλαδή δεν θα υπάρχουν οικονομικές θέσεις.

Χάρη στο τροποποιημένο σύστημα καυσίμων, το Α350-900 ULR μπορεί να βρίσκεται στον αέρα επί 20 ώρες χωρίς στάση!

Singapore Airlines reclining chairs

Τα αεροσκάφη A350-900ULR έχουν σχεδιαστεί ώστε να προσφέρουν στους επιβάτες μια πιο άνετη εμπειρία, είναι ψηλοτάβανα και διαθέτουν μεγαλύτερα παράθυρα και ειδικό φωτισμό που μειώνει τα συμπτώματα του jetlag. Η κατασκευή του αεροσκάφους επιτρέπει καλύτερη ανακύκλωση του αέρα χάρη στη βελτιωμένη συμπίεση καμπίνας και των επιπέδων υγρασίας στο χώρο.

Οι παντόφλες και η κουβέρτα στην business class θα μπορούσαν να σας πείσουν να μείνετε στο αεροπλάνο μερικές ώρες ακόμη...

Singapore Airlines bed

  • copyright: No
  • copyright text: Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
  • sponsored: No
  • bloomberg logo: No

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία νέα στο χώρο της οικονομίας και του επιχειρείν

* indicates required