Γενικός Δείκτης:733.182.23%
EUR/USD: 1.1168

Γιούνκερ για τρομοκρατική επίθεση: Παράλογη πράξη βαρβαρότητας κατά αθώων

  • Print
Προσθήκη σχολίου

Τα θερμά του συλλυπητήρια εξέφρασε με δηλωσή του, ο Προέδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν-Κλωντ Γιούνκερ για τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Christchurch της Νέας Ζηλανδίας.

«Με φρίκη και βαθύτατη θλίψη έμαθα την τρομοκρατική επίθεση στη μουσουλμανική κοινότητα του Christchurch της Νέας Ζηλανδίας. Εκφράζω τα θερμότερα συλλυπητήριά μου στα αγαπημένα πρόσωπα των θυμάτων και στην κοινότητα συνολικά. Ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο στους πληγέντες και στις οικογένειές τους», δήλωσε ο κ. Γιούνκερ και συνέχισε: «Αυτή η παράλογη πράξη βαρβαρότητας κατά αθώων σε χώρο λατρείας τους είναι ό,τι πιο αντίθετο μπορεί να υπάρξει στις αξίες και στην κουλτούρα ειρήνης και ενότητας που η Ευρωπαϊκή Ένωση μοιράζεται με τη Νέα Ζηλανδία».

«Η Ευρωπαϊκή Ένωση πενθεί μαζί σας σήμερα και θα βρισκόμαστε πάντοτε στο πλευρό σας απέναντι σ' εκείνους που γεμάτοι μίσος θέλουν να καταστρέψουν τις κοινωνίες μας και τον τρόπο ζωής μας», κατέληξε.

  • copyright: No
  • copyright text: Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
  • sponsored: No
  • bloomberg logo: No

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία νέα στο χώρο της οικονομίας και του επιχειρείν

* indicates required