Γενικός Δείκτης:778.420.64%
EUR/USD: 1.1247

Η πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας στο σημείο του μακελειού

  • Print
Προσθήκη σχολίου

Τη δέσμευσή της να αλλάξει άρδην τον νόμο περί κατοχής και παροχής αδειών των όπλων επανέλαβε η πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας, Jacinda Ardern, τονίζοντας ότι οι αρμόδιοι υπουργοί έχουν ήδη συμφωνήσει στο νέο πλαίσιο και ότι ο νέος νόμος θα είναι έτοιμος μέσα στο επόμενο 10ήμερο, λίγα 24ωρα μετά την τρομοκρατική επίθεση του ακροδεξιού Αυστραλού «Μπρέιβικ» ή «τουρκοφάγου» σε μουσουλμανικό τέμενος.

Οι 50 χαμένες ψυχές έχουν συγκλονίσει τη Νέα Ζηλανδία, η οποία βίωσε για πρώτη φόρα μία τόσο μεγάλη εγκληματική ενέργεια. Η πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας εμφανίστηκε με μαντίλα, πένθιμο ένδυμα και λουλούδια στο σημείο του μακελειού που προκάλεσε ο Μπρέντον Τάραντ, αγκαλιάζοντας τους μουσουλμάνους και τις μουσουλμάνες που την υποδέχθηκαν, ενώ η ίδια παρέθεσε την ανθοδέσμη στο σημείο τιμής για τους νεκρούς.

Διαβάστε τη συνέχεια στο protothema.gr

  • copyright: No
  • copyright text: Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
  • sponsored: No
  • bloomberg logo: No

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία νέα στο χώρο της οικονομίας και του επιχειρείν

* indicates required