Γενικός Δείκτης:784.050.72%
EUR/USD: 1.125

Σπουδές ηλεκτρονικού εμπορίου από την Alibaba για σπουδαστές από την Ρουάντα

  • ( UPD -16/04/2019 09:40 )
  • Print
Προσθήκη σχολίου

Ο κινεζικός κολοσσός ηλεκτρονικού εμπορίου Alibaba θα προχωρήσει στην κατάρτιση ενός προπτυχιακού προγράμματος σπουδών τον Σεπτέμβριο, για την εισαγωγή σπουδαστών από τη Ρουάντα.

Το πρόγραμμα αυτό θα έχει ως στόχο την παροχή γνώσεων στους σπουδαστές της κεντροαφρικανικής χώρας, για την λεγόμενη οικονομία της γνώσης.

Σύμφωνα με στην σχολή επιχειρηματικών σπουδών (Alibaba Business School) στην τάξη για το διασυνοριακό ηλεκτρονικό εμπόριο (International Business Cross-border eCommerce) θα εισαχθούν φέτος 30 σπουδαστές.

Οι σπουδαστές αυτοί θα έχουν τετραετή φοίτηση στην πόλη Χανγκτζού, όπου και βρίσκεται η έδρα της Alibaba.

Το πρόγραμμα σπουδών θα περιλαμβάνει αντικείμενα όπως το διαδίκτυο, το διεθνές εμπόριο, αλλά και το διασυνοριακό ηλεκτρονικό εμπόριο.

Το εκπαιδευτικό αυτό πρόγραμμα υλοποιείται στο πλαίσιο της συμφωνίας που υπογράφτηκε την προηγούμενη χρονιά μεταξύ της κυβέρνησης στην Ρουάντα και της Alibaba, σχετικά με την οργάνωση μιας παγκόσμιας πλατφόρμας ηλεκτρονικού εμπορίου (eWTP).

  • copyright: No
  • copyright text: Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
  • sponsored: No
  • bloomberg logo: No

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία νέα στο χώρο της οικονομίας και του επιχειρείν

* indicates required