Γενικός Δείκτης:725.56-0.81%
EUR/USD: 1.1186

Για ποιον ήρωα του Game of Thrones ξοδεύονται τα πιο πολλά δολάρια στο eBay

  • ( UPD -22/04/2019 15:34 )
  • Print
Προσθήκη σχολίου

Το Game of Thrones είναι μια σειρά που έχει καταρρίψει πολλά ρεκόρ! Η φρενίτιδα που επικρατεί και λόγω της έναρξης του 8ου και τελευταίου κύκλου της πιο συναρπαστικής σειράς αποτυπώνεται και σε αριθμούς!

Στο eΒay, το πιο ακριβό αντικείμενο, σχετικό με το «Game of Thrones», ήταν ένα σετ σπάνιων καρτών που απεικονίζουν τους ήρωες της σειράς, το οποίο αγοράστηκε στα 9.995 δολάρια! Επίσης, οι fans της σειράς επέλεξαν ως τον πιο αγαπημένο χαρακτήρα της σειράς την Daenerys Targaryen.

Το eΒay ανέλυσε τα δεδομένα του, προκειμένου να αποκαλύψει ποια είναι τα προϊόντα του GoT που αγοράζονται πιο συχνά σε όλο τον κόσμο.

Το προηγούμενο έτος οι φαν του GoT κατάφεραν να ξοδέψουν περισσότερα από 16 εκατομμύρια δολάρια μόνο στο eBay, για να αποκτήσουν προϊόντα σχετικά με τη σειρά, ενώ μόνο μέσα στις τελευταίες έξι βδομάδες αναζήτησαν με βάση τη φράση «Game of Thrones» πάνω από 15.000 φορές. Από αυτά τα 16 εκατομμύρια, περισσότερα από 110.700 δολάρια δαπανήθηκαν για την απόκτηση της συλλογής DVD του έβδομου κύκλου της σειράς, ενώ μόνο για ένα σετ σπάνιων καρτών με τους ήρωες της σειράς κάποιος έδωσε 9.995 δολάρια.

Ωστόσο, το best seller προϊόν GoT ήταν ένα ξύλινο μουσικό κουτί, που έχει χαραγμένο πάνω του το όνομα της σειράς και παίζει το soundtrack της και από το οποίο πουλήθηκαν 1.900 κομμάτια.

Ποιος, όμως, κάθισε στον Σιδερένιο Θρόνο στις καρδιές των φαν; Με πωλήσεις που ξεπέρασαν τα 800.000 δολάρια, η «μητέρα των δράκων» Daenerys Targaryen φαίνεται να είναι η πιο αγαπημένη από όλους τους χαρακτήρες της σειράς. Ο οίκος της, όμως, έρχεται δεύτερος, αφού οι περισσότερες από 47.000 παραγγελίες προϊόντων με το σήμα του ξεπεράστηκαν από τις πάνω από 60.000 παραγγελίες προϊόντων με το οικόσημο των Stark, ενώ οι Lannister καταλαμβάνουν μόλις την τρίτη θέση με περίπου 20.000 πωλήσεις.

  • copyright: No
  • copyright text: Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
  • sponsored: No
  • bloomberg logo: No

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία νέα στο χώρο της οικονομίας και του επιχειρείν

* indicates required