Γενικός Δείκτης:630.171.76%
EUR/USD: 1.1369

Νοικιάζει το διαμέρισμά του στο Λονδίνο έναντι £1 - Δείτε γιατί

  • ( UPD -16/10/2015 18:30 )
  • Print
Προσθήκη σχολίου

Αν και πλέον 1 λίρα δεν είναι αρκετή ούτε για εισιτήριο λεωφορείου, όμως αυτό είναι το ποσό που ένας ιδιοκτήτης χρεώνει ένα δίκλινο δωμάτιο σε μια από τις αναπτυσσόμενες περιοχές του Λονδίνου!

Ο ιδιοκτήτης, αυτού του μεγάλου, καθαρού και φωτεινού δωματίου με την κοινόχρηστη κουζίνα, μπάνιο,σαλόνι και κήπο, Adam Mughal, το προσφέρει ουσιαστικά με 1 λίρα με την μόνη υποχρέωση ο ενοικιαστής να δουλεύει για εκείνον part time, βοηθώντας στον στην σχεδίαση της εφαρμογής που έχει κατά νου.

Highgate11.jpg

«Δεν έχω τα οικονομικά μέσα για να προσλάβω έναν web developer για να υλοποιήσει την εφαρμογή που έχω σκεφθεί, αλλά δίνοντας αυτό το σπίτι αντί 1 λίρας προσφέρω ουσιαστικά σε κάποιον την ευκαιρία να μείνει στο Λονδίνο, όπου τα καταλύματα δεν είναι φθηνά, δουλεύοντας για εμένα part time. Σκέφθηκα ότι αυτό ήταν το μόνο που είχα να δώσω σε κάποιον», εξηγεί ο Mughal στην Evening Standard.

Ήδη, πάνω από 1.00 άτομα έχουν υποβάλλει αίτημα να νοικιάσουν το διαμέρισμα. «Έχω βομβαρδιστεί από mail. Ίσως αυτό να αποτελέσει την αρχή να προσφέρεται διαμονή με ανταλλάγματα δεξιότητες.

Strat2.JPG

The landlord says he thinks the offer is perfect for a student who can study and work for him part-time

The room, which is available to any person with the right skills, is in a house on this street in east London

  • sponsored: No
  • bloomberg logo: No

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία νέα στο χώρο της οικονομίας και του επιχειρείν

* indicates required