Γενικός Δείκτης:698.742.6%
EUR/USD: 1.17

Καρακώστα (ΣΥΡΙΖΑ): Το Ελληνικό θα μπορούσε να έχει μια πιο δημόσια εξέλιξη

  • Print
Προσθήκη σχολίου

Τις ενστάσεις που υπάρχουν ακόμα σε μερίδα του ΣΥΡΙΖΑ για την επένδυση στο Ελληνικό επιβεβαίωσε η βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος Εύη Καρακώστα δηλώνοντας ότι «το Ελληνικό θα μπορούσε να έχει μια άλλου είδους εξέλιξη, καλύτερη και πιο δημόσια».

Λίγα 24ωρα μετά την αντίστοιχου περιεχομένου δήλωση του επίσης βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργου Κυρίτση ότι «δεν το θέλουμε (σ.σ. το Ελληνικό), υποχρεωθήκαμε να το υλοποιήσουμε», η κυρία Καρακώστα επανήλθε στο θέμα.

«Υπήρχαν υπογραφές που είχαν δώσει τη δυνατότητα στους ιδιώτες να εκμεταλλευτούν την υπόθεση οπότε βάλαμε καλύτερους όρους, είναι σαφές όλο αυτό» δήλωσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στο ραδιοφωνικό σταθμό FOCUS FM.

«Υπογράψαμε τη σύμβαση πέρσι για το Ελληνικό με τους συγκεκριμένους ιδιώτες και τώρα προχωρά. Εκείνο που θέλουμε είναι να υπάρξουν οι κανόνες που ισχύουν για όλους. Όταν εγώ πάω να οικοδομήσω σε χώρο που έχει χαρακτηριστεί αρχαιολογικού ενδιαφέροντος ο αρχαιολόγος είναι πάνω από το έργο μου».

Σε ερώτηση, τέλος, για το ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ήθελε στην περιοχή Μητροπολιτικό Πάρκο η βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος απάντησε ότι «ήταν δεμένα τα χέρια μας. Όταν έχουν υπογράψει οι προηγούμενοι σύμβαση δεν μπορούμε να πληρώσουμε μισή Ελλάδα σε ρήτρες». 

  • sponsored: No
  • bloomberg logo: No

Δημοφιλή στο Internet

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία νέα στο χώρο της οικονομίας και του επιχειρείν

* indicates required