Γενικός Δείκτης:705.2-1.04%
EUR/USD: 1.17

Το πρόγραμμα του Ζαν Κλόντ Γιούνκερ στην Αθήνα

  • ( UPD -20/04/2018 13:44 )
  • Print
Προσθήκη σχολίου

 

Του ανταποκριτή μας στις Βρυξέλλες Ιωάννη Αντύπα 

Συναντήσεις με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα έχει μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλόντ Γιούνκερ κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του στην Αθήνα την ερχόμενη Πέμπτη.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που δόθηκε απ' την Κομισιόν ο κ. Γιούνκερ θα συναντηθεί πρώτα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο. Θα ακολουθήσει η συνάντηση του με τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου και στις 12.00 αναμένεται να απευθυνθεί στην Ολομέλεια της Βουλής. Στη συνέχεια θα υπάρξει τετ α τετ με τον Πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ερωτηθείσα σχετικά με την ατζέντα του Προέδρου και κατά πόσο η επίσκεψη του σχετίζεται με τις συνεχιζόμενες συζητήσεις για το χρέος, η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου της Κομισιόν, Νατάσα Μπερτό απάντησε πως κατά τη διάρκεια των συναντήσεων του Προέδρου στην Αθήνα «τα πάντα θα βρίσκονται στο τραπέζι και η συζήτηση θα αφορά όλα τα ανοιχτά θέματα».

  • copyright: No
  • copyright text: Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
  • sponsored: No
  • bloomberg logo: No

Δημοφιλή στο Internet

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία νέα στο χώρο της οικονομίας και του επιχειρείν

* indicates required