Γενικός Δείκτης:708.24-1.35%
EUR/USD: 1.1288

Δήμαρχος Πεντέλης: Φαινόταν από την αρχή ότι η φωτιά θα πάει προς τη θάλασσα

  • ( UPD -10/08/2018 08:56 )
  • Print
Προσθήκη σχολίου

Την εκτίμηση ότι όσες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τη φωτιά στο Μάτι, όπως ότι η ΓΓ Πολιτικής Προστασίας στις 18:07 της 23ης Ιουλίου έστελνε φαξ στην περιφέρεια ζητώντας ενισχύσεις προς Διώνη και όχι προς Μάτι, «δείχνουν την πλήρη πλήρη απώλεια του ελέγχου στον χώρο των επιχειρήσεων» εξέφρασε στο ΘΕΜΑ 104,6 ο δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου.

«Εγώ άκουγα τι λέγανε. Εγώ από την πρώτη στιγμή - βρέθηκα στο σημείο έναρξης της φωτιάς μέσα σε τρία λεπτά - δήλωσα ότι η φωτιά θα πάει στη θάλασσα. Η κατευθύνση της φωτιάς έδειχνε αυτό που έγινε» πρόσθεσε ο κ. Στεργίου.

«Το λιγότερο είναι να σου προκαλεί γέλιο ότι έλεγαν πως η φωτιά θα πάει προς Διώνη και Διόνυσο» πρόσθεσε ο δήμαρχος Πεντέλης.

Όπως είπε, μάλιστα, δίπλα του ήταν ο διοικητής του 12ου πυροσβεστικού σταθμού.

Όλα, κατά τον κ. Στεργίου, δείχνουν «οργάνωση και λειτουργία ενός συστήματος το οποίο δείχνει διαχρονικά δεν υπάρχει συντονισμός και επικοινωνία των εμπλεκόμενων φορέων στο πεδίο των επιχειρήσεων».

ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΣ

  • copyright: No
  • copyright text: Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
  • sponsored: No
  • bloomberg logo: No

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία νέα στο χώρο της οικονομίας και του επιχειρείν

* indicates required