Γενικός Δείκτης:708.24-1.35%
EUR/USD: 1.1324

Μηταράκης: Ο Καμμένος στηρίζοντας την κυβέρνηση, στηρίζει και τη Συμφωνία των Πρεσπών

  • Print
Προσθήκη σχολίου

"Ο κ. Καμμένος, παρά τους λεκτικούς λεονταρισμούς του στηρίζει την κυβέρνηση κι έτσι εμπράκτως στηρίζει και τη Συμφωνία των Πρεσπών" τονίζει ο βουλευτής Χίου της ΝΔ και Αν. Τομεάρχης Εργασίας, Νότης Μηταράκης, σε συνέντευξή του Κυριακάτικη Κontra news. "Ο κ. Τσίπρας απέπεμψε τον βασικό υποστηρικτή και πρωτεργάτη της Συμφωνίας των Πρεσπών, (σ.σ. τον Ν. Κοτζιά) αποδεικνύοντας ότι είναι όμηρος του συνεταίρου του, κ. Καμμένου" λέει για το ίδιο θέμα και συμπληρώνει: "Πρόκειται για μια απίστευτη διγλωσσία του ίδιου του πρωθυπουργού και ένα παιχνίδι για να διατηρηθούν στην εξουσία, παίζοντας όμως με τα εθνικά μας θέματα".

Ο κ. Μηταράκης επαναλαμβάνει ότι η ΝΔ "θα καταψηφίσει τη συμφωνία των Πρεσπών είτε στη σημερινή, είτε στην επόμενη Βουλή" σημειώνοντας ωστόσο ότι "Βέβαια όλοι γνωρίζουν, ότι από τη στιγμή που αυτή υπεγράφη, παράγει έννομα αποτελέσματα και αν κυρωθεί, μετά τα περιθώρια θα είναι εξαιρετικά περιορισμένα. Γι' αυτό και εμείς ζητάμε άμεσα εκλογές ώστε να αποφύγουμε ένα τέτοιο ενδεχόμενο".

Τέλος, αναφερόμενος στον προϋπολογισμό που κατατέθηκε στην Κομισιόν λέει ότι είναι "η πρώτη φορά που έχουμε προϋπολογισμό σεναρίων" και πως "Τα στοιχεία του Προσχεδίου δεν είναι ενθαρρυντικά, καθώς δείχνουν στασιμότητα των επενδύσεων για το 2018 και αυτό επιβαρύνει και τις προβλέψεις του 2019".

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

  • copyright: No
  • copyright text: Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
  • sponsored: No
  • bloomberg logo: No

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία νέα στο χώρο της οικονομίας και του επιχειρείν

* indicates required