Γενικός Δείκτης:778.420.64%
EUR/USD: 1.1254

Jumbo: Μπόνους 304.055 ευρώ στον Παπαευαγγέλου δίνει ο Βακάκης

  • Print
Προσθήκη σχολίου

Μπορεί να έφυγε κακήν κακώς από τη Jumbo μετά την αποκάλυψη της υπόθεσης με το bypass των κινεζικών capital controls για την πώληση ακινήτων σε Κινέζους πολίτες, όμως ο Βαγγέλης Παπαευαγγέλου θα πάρει το «εξτραδάκι» του για τα πεπραγμένα του στην εισηγμένη εταιρεία κατά την περυσινή χρήση.

Συγκεκριμένα θα λάβει 304.055 ευρώ, σύμφωνα με τη σχετική πρόταση της διοίκησης προς την τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων για τη χορήγηση αμοιβών «σε ορισμένα μέλη του ΔΣ από τα κέρδη της κλειόμενης χρήσης». Σημειωτέον ότι για τον Πρόεδρο του ΔΣ, Απόστολο – Ευάγγελο Βακάκη προτείνεται «μπόνους» 516.060 ευρώ.

Ακολουθεί το σχετικό απόσπασμα της πρότασης από το σχέδιο αποφάσεων της ΓΣ, που ειναι προγραμματισμένη για τις 7 Νοεμβρίου, όπως έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Jumbo.

Jumbo GS

Το γεγονός όπως αντιλαμβάνεται κανείς πηγαίνει κόντρα στο αφήγημα ότι ο κ. Παπαευαγγέλου δεν είχε σημαντικό ρόλο στα διοικητικά πράγματα της εταιρείας, που επιχειρεί να χτίσει η πλευρά Βακάκη ώστε να αποσυνδεθεί το όνομα της Jumbo απ' τον καταιγισμό των αποκαλύψεων.

Ακολουθεί το σχέδιο αποφάσεων για τη ΓΣ των μετόχων

  • copyright: No
  • copyright text: Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
  • sponsored: No
  • bloomberg logo: No

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία νέα στο χώρο της οικονομίας και του επιχειρείν

* indicates required