Γενικός Δείκτης:847.36-0.35%
EUR/USD: 1.1218

Επίσημα υποψήφιος δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου ο Στέλιος Κατσέλης

  • Print
Προσθήκη σχολίου

Την υποψηφιότητα του για το Δήμο Παλαιού Φαλήρου ανακοίνωσε σε ανοικτή εκδήλωση του ο δικηγόρος Στέλιος Κατσέλης.

Στην εκδήλωση η οποία έγινε στο ξενοδοχείο Athens Marriott, παραβρέθηκαν και εξέφρασαν στήριξη πάνω από 1.000 Φαληριώτες και προσωπικότητες του πολιτικού, αυτοδιοικητικού, επιστημονικού και καλλιτεχνικού κόσμου. Ο νομικός με τις εξαιρετικές σχέσεις με την Εκκλησία της Ελλάδος αναφέρθηκε στην ομιλία του στη στενή σχέση του με τον Δήμαρχο Διονύση Χατζηδάκη του οποίου υπήρξε επί 13 χρόνια στενός συνεργάτης, ως νομικός σύμβουλος του Δήμου Παλαιού Φαλήρου ενώ στάθηκε στο γεγονός της απόρριψης αγωγών ύψους 11 εκατ. ευρώ σε βάρος του Δήμου, έναντι απαιτήσεων μόλις 600 χιλιάδων ευρώ που ικανοποιήθηκαν, όπως και στον επιτυχή χειρισμό περισσότερων από 100 ποινικών δικογραφιών, που αφορούσαν αιρετούς και υπαλλήλους. Επίσης παρουσίασε τον συνδυασμό του με τίτλο "Νέο Ξεκίνημα για το Παλαιό Φάληρο".

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε πλήθος κόσμου, και μεταξύ των παρισταμένων ήταν οι Μητροπολίτες Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως Αθηναγόρας, Ν. Ιωνίας Γαβριήλ, Λαρίσης Ιερώνυμος, οι Πρόεδροι των Δικηγορικών Συλλόγων Αθηνών και Πειραιώς Δ. Βερβεσός και Γ. Σταματογιάννης, οι ποινικολόγοι Β. Δημακόπουλος, Π. Τσιρίδης και Σ. Νίκας, οι δημοσιογράφοι Αγγ. Νικολούλη, Δ. Μποτώνης, Β. Λιάτσος, Ελ. Καρποντίνη, κ.ά., ο Γραμματέας ΕΚΟ της ΝΔ Β. Σπανάκης, η υποψήφια Βουλευτής ΝΔ Ντ. Πάλλη, η εντεταλμένη Σύμβουλος Πολιτισμού του Δήμου Πειραιά Ειρ. Νταϊφά, ο Αντιδήμαρχος Νέας Σμύρνης Γ.Κρικρής, ο Αντιδήμαρχος Αγίου Δημητρίου Αν. Αδαμόπουλος και ο Δημοτικός Σύμβουλος Χ. Μπέλλος, ο Αντιδήμαρχος Πόλης Π. Φαλήρου Θ. Κανέλλος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Π. Φαλήρου Μ. Ζάγκα, Ευ. Φακιολά, Γ.  Γουλιέλμος, Γ. Καραμαρούδης, Στ. Καμαριάς, οι πρώην Δημοτικοί Σύμβουλοι Γ. Πράπας, Ν. Δέτσης, Μ. Στακιάδης, Λ. Ζούπα, Μ. Φωτίου, Γ. Καλιαμπέτσος, Σπ. Χωραφάς, ο Αντιπρόεδρος του Αθλητικού και Πολιτιστικού Κέντρου Ντ.Νικολαϊδης, ο Ολυμπιονίκης Χρ. Παπανικολάου, αλλά και προσωπικότητες του καλλιτεχνικού χώρου, όπως η υψίφωνος Β. Παπαντωνίου, τραγουδιστές και δημιουργοί, μεταξύ των οποίων οι Χρ. Νικολόπουλος,Γ. Σαμπάνης, Ν. Οικονομόπουλος, Γ. Πλούταρχος, Ν. Μακρόπουλος, Χρ.Μενιδιάτης, Αμαρρυλίς, Γ. Γερολυμάτος, Γ.Δασκουλίδης, Β. Δήμας, Άκης Δείξιμος, Σ. Σαλέας, Θ.Τζάννης, Αλ.Χρυσοβέργης, Π. Φαλάρας, Π. Καπίρης, Μ.Ψιμόπουλος και ο γνωστός μουσικός παραγωγός Γ.Δουλάμης.

  • copyright: No
  • copyright text: Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
  • sponsored: No
  • bloomberg logo: No

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία νέα στο χώρο της οικονομίας και του επιχειρείν

* indicates required