Γενικός Δείκτης:717.90.34%
EUR/USD: 1.1379

Ενημέρωση Μοσκοβισί από Τσίπρα για τις συζητήσεις στην ελληνική Βουλή

  • Print
Προσθήκη σχολίου


Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν ένα από τα θέματα συζήτησης στη συνάντηση του πρωθυπουργού με τον Ευρωπαίο Επίτροπο Πιερ Μοσκοβισί, κατά την οποία, έγινε διεξοδική συζήτηση για την πορεία της Ελληνικής Οικονομίας, ο προϋπολογισμός του 2019, τα τρέχοντα προγράμματα των αποκρατικοποιήσεων, η πορεία των επενδύσεων καθώς επίσης και το νέο σχέδιο της κυβέρνησης για την προστασία της πρώτης κατοικίας.

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, ο Πιερ Μοσκοβισί ήταν ενημερωμένος για τις δηλώσεις του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, όπως και όλοι στην Κομισιόν, και εξέφρασε την δυσαρέσκειά του.

Επίσης, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ήταν ενημερωμένος για την κριτική που του ασκεί η αξιωματική αντιπολίτευση στην Ελλάδα, από τη στιγμή που μίλησε στο ελληνικό κοινοβούλιο και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην περικοπούν οι συντάξεις.

Ο Γάλλος επίτροπος είπε στον κ. Αλέξη Τσίπρα ότι, αν τον κατηγορούν γιατί έχει συμβάλει στον περιορισμό της λιτότητας στην Ελλάδα, τότε είναι ιδιαίτερα υπερήφανος γι αυτό.

ΠΗΓΗ: protothema.gr

  • copyright: No
  • copyright text: Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
  • sponsored: No
  • bloomberg logo: No

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία νέα στο χώρο της οικονομίας και του επιχειρείν

* indicates required