Γενικός Δείκτης:714.44-1.51%
EUR/USD: 1.1353

Νέα εμπλοκή με την τροπολογία για τα αντισταθμιστικά

  • Print
Προσθήκη σχολίου


Νεα εμπλοκή με την περίφημη τροπολογια για τα αντισταθμιστικά ωφεληματα που επιχείρησε να νομοθετήσει απ το παράθυρο ο Πάνος Καμμενος προέκυψε στην συνεδρίαση των επιτροπών εξοπλισμών και Εθνικης Αμυνας της Βουλής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι βουλευτες τόσο της αντιπολίτευσης όσο και του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν καλυφθεί απο τις εξηγήσεις που έλαβαν απο τα αρμόδια στελεχη του Υπουργείου Εθνικης Αμυνας, τους εκπροσώπους της εταιρεια που έχει αναλάβει την αναβαθμιση των F16 και απο τον Πανό Καμμενο με αποτέλεσμα να αποφασιστεί νεα συνεδρίαση την ερχόμενη Δευτέρα.

Παράλληλα ο ΣΥΡΙΖΑ φερεται να συμφωνεί με την προταση που κατεθεσε ο Θανασης Θεοχαρόπουλος της ΔΗΣΥ σύμφωνα με την οποία η τροπολογια πρεπει να αποσυρθεί και το υπουργείο οφείλει να φέρει σχεδιο νόμου με αναλυτική καταγραφή της διάθεσης των 230 εκατ ευρω.

Σε καθε περίπτωση η νεα εξέλιξη έρχεται σε μια συγκυρία που οι σχέσεις ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ ειναι εξαιρετικά τεταμένες με αποτέλεσμα αρκετοι να εκτιμούν πως οι βουλευτες της Κουμουνδουρου αρχίζουν να βάζουν όρια στις νομοθετικές πρωτοβουλίες του Πάνου Καμμένου.

 

Πηγή: protothema.gr

  • copyright: No
  • copyright text: Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
  • sponsored: No
  • bloomberg logo: No

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία νέα στο χώρο της οικονομίας και του επιχειρείν

* indicates required