Γενικός Δείκτης:776.4-0.26%
EUR/USD: 1.1207

Κρεμαστινός: Θα ακολουθήσω την πλειοψηφία για τις Πρέσπες

  • Print
Προσθήκη σχολίου


«Δεν έχω κάνει ποτέ δήλωση, ούτε σε δημοσιογράφο ούτε σε πολιτικό, ότι προτίθεμαι να ψηφίσω τη Συμφωνία των Πρεσπών» δηλώνει στον ΘΕΜΑ 104,6 ο Δημήτρης Κρεμαστινός.

Μιλώντας στην εκπομπή των Γιώργου Κουβαρά και Γιώργου Πιέρρου ο πρώην υπουργός εξέφρασε επίσης τη λύπη του για τις δηλώσεις του Οδυσσέα Κωνσταντινοπουλου τις οποίες χαρακτήρισε ανοησίες.

«Λυπούμαι γι΄ αυτόν, εγώ δεν έχω μιλήσει σε κανέναν» είπε ο αντιπρόεδρος της Βουλής και εμμέσως πλην σαφώς έκανε λόγο για παραποίηση των δηλώσεων του. «Είπα συγκεκριμένα πως είναι δυνατόν να πω ότι θα το ψηφίσω χωρίς να το έχω διαβάσει».

Ο Δημήτρης Κρεμαστινός προχώρησε μάλιστα ένα βήμα παραπάνω λέγοντας ότι αν η κ. Γεννηματά θέσει θέμα πειθαρχίας θα είναι αδιανόητο για έναν βουλευτή να διαφοροποιηθεί. «Εάν όμως δεν τεθεί θέμα πειθαρχίας εγώ προσωπικά στην Κ.Ο. θα θέσω τα θετικά και τα αρνητικά της συμφωνίας. Εκεί η μειοψηφία θα πρέπει να ακολουθήσει την απόφαση της πλειοψηφίας. Δεν είναι δυνατόν σε ένα τόσο σημαντικό θέμα ο πρόεδρος να ψηφίζει διαφορετικά από τους βουλευτές. Δεν θα γίνουμε πασπαρτού όπως τα άλλα κόμματα» είπε χαρακτηριστικά.

 

Πηγή: protothema.gr

  • copyright: No
  • copyright text: Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
  • sponsored: No
  • bloomberg logo: No

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία νέα στο χώρο της οικονομίας και του επιχειρείν

* indicates required