Γενικός Δείκτης:776.4-0.26%
EUR/USD: 1.1218

Συμφωνία Πρεσπών: Την «ιστορική ευθύνη των βουλευτών» επισημαίνει η Ένωση Κεντρώων

  • ( UPD -19/01/2019 18:50 )
  • Print
Προσθήκη σχολίου


Ανακοίνωση ενόψει της ψηφοφορίας για την επικύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών από την ελληνική Βουλή, αλλά και το αυριανό συλλαλητήριο στο Σύνταγμα, εξέδωσε η Ένωση Κεντρώων, ζητώντας την ακύρωσή της και την κατάθεση νέας πρότασης προς τα Σκόπια.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της Ένωσης Κεντρώων:

«Η ώρα της ιστορικής ευθύνης έφθασε για τους τριακόσιους βουλευτές. Η Ελληνική Βουλή καλείται άρον- άρον να κυρώσει την κατάπτυστη συμφωνία των Πρεσπών. Η Ένωση Κεντρώων ζητάει την ύστατη ώρα, να ληφθεί απόφαση από το Ελληνικό Κοινοβούλιο για την καταγγελία της συμφωνίας. Είμαστε πρόθυμοι να βοηθήσουμε το κρατίδιο των Σκοπίων με ισχυρά ανταλλάγματα, αφού όμως επιλέξει την ονομασία Σκόπια και αποδείξει έτσι τις αγαθές προθέσεις του προς την Ελλάδα. Όσον αφορά το αυριανό συλλαλητήριο, καλούνται όλοι οι φίλοι και τα μέλη της Ένωσης Κεντρώων δια της παρουσίας τους να το διογκώσουμε, ώστε να τρομάξουν οι υπερασπιστές της συνθήκης των Πρεσπών. Ακόμη και να κυρωθεί η συνθήκη, ο λαός θα την ακυρώσει».

  • copyright: No
  • copyright text: Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
  • sponsored: No
  • bloomberg logo: No

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία νέα στο χώρο της οικονομίας και του επιχειρείν

* indicates required