Γενικός Δείκτης:779.710.17%
EUR/USD: 1.1255

Συγκέντρωση-έκπληξη του Στέλιου Μανουσάκη στον Πειραιά

  • ( UPD -21/03/2019 19:58 )
  • Print
Προσθήκη σχολίου

Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Εμπορικοβιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά, μίλησε χθες 20/3/2019 ο υποψήφιος βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Α’ Πειραιώς & Νήσων, Στέλιος Μανουσάκης.

Τον τ. Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά, ο οποίος κατεβαίνει για πρώτη φορά στον εκλογικό στίβο, προλόγισε ως οικοδεσπότης, ο Πρόεδρος του ΕΒΕΠ Βασίλης Κορκίδης, ο οποίος τόνισε την ουσιαστική συμβολή του στην επιτυχή αντιμετώπιση των προβλημάτων της πόλης του Πειραιά, όπως η απομάκρυνση του ΟΚΑΝΑ από το κέντρο της πόλης, η δημιουργία του πρώτου πανελλαδικά Κέντρου Εκπαίδευσης Διαμεσολαβητών στον Πειραιά με τη συνεργασία των τριών Επαγγελματικών Επιμελητηρίων.

Στην πρώτη αυτή πολιτική ομιλία, που ξεπέρασε κάθε προσδοκία, παρευρέθηκαν εκατοντάδες πολίτες, πολιτικοί, στελέχη της αυτοδιοίκησης, του νομικού κόσμου, της επιχειρηματικότητας και της εργασίας. Μεταξύ άλλων οι πρώην Υπουργοί: Σταύρος Σουμάκης, Γιώργος Ανωμερίτης, Γρηγόρης Νιώτης, Γιάννης Διαμαντίδης, Χρήστος Φωτίου, Γιάννης Μανιάτης, Δημήτρης Λιντζέρης, ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, ο δήμαρχος Κορυδαλλού Σταύρος Κασιμάτης, ο δήμαρχος Μοσχάτου Ανδρέας Ευθυμίου, ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων Τάκης Χατζηπέρος, ο πρώην βουλευτής Δημήτρης Καρύδης, οι αντιδήμαρχοι Πειραιά Παναγιώτης Αβραμίδης και Στέλιος Γαϊτανάρος, ο τ. Αντιπεριφερειάρχης Νήσων Δημήτρης Κατσικάρης, ο τ. Δήμαρχος Δραπετσώνας Κώστας Χρονόπουλος, ο τ. Δήμαρχος Νικαίας Βασίλης Τράπαλης, η τ. Αντιδήμαρχος Πειραιά Νίτσα Βλασσοπούλου, Γιάννης Υδραίος και Δημήτρης Βρόντος, οι υποψήφιοι βουλευτές Πειραιά με το Κίνημα Αλλαγής Ρούλα Αρκαλάκη, Βασίλης Κατσαφάδος, Σταύρος Καλαμάκης, Τάκης Αθανασιάδης, ο υποψήφιος βουλευτής Β΄ Πειραιά Σταμάτης Μαλέλης και Γραμματέας Επικοινωνίας του Κινήματος Αλλαγής, ο υποψήφιος βουλευτής Β’ Πειραιά Δημήτρης Διαμαντίδης, ο υποψήφιος Δήμαρχος Κερατσινίου–Δραπετσώνας Παντελής Καμάς, ο υποψήφιος βουλευτής Λακωνίας Νίκος Σπανάκος, o πρόεδρος ΒΕΠ Ανδριανός Μιχάλαρος, o πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά Νίκος Μανεσιώτης, ο πρόεδρος ΟΕΣΑΟΝΝΑ Παύλος Πολιτάκης, ο ΓΓ ΕΒΕΠ Δημήτρης Μαυρομιχάλης, τα μέλη του ΔΣ ΕΕΠ Γιώργος Ανδρέου και Γιώργος Χασιακής, και οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Γιώργος Τσιρίδης, Νίκος Καλαμακιώτης, Μιλτιάδης Κλαπαδάκης, και Γιώργος Βίτσας και οι υποψήφιοι περιφερειακοί Λεωνίδας Αθανασιάδης, Χρήστος Πάλλης, Γιώργος Σωπιλιάδης, Ανδριανή Αβραμίδου Λαμπροπούλου και Μήνας Περάματζης, οι καθηγητές Πανεπιστημίου Πειραιά Κώστας Χλωμούδης και Ανδρέας Μερίκας και πολλοί άλλοι.

Μανουσάκησ_2.jpg

 

  • copyright: No
  • copyright text: Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
  • sponsored: No
  • bloomberg logo: No

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία νέα στο χώρο της οικονομίας και του επιχειρείν

* indicates required