Γενικός Δείκτης:776.4-0.26%
EUR/USD: 1.1217

Γεννηματά: Η κυβέρνηση ανοίγει ανύπαρκτο θέμα συμβιβασμών στο Αιγαίο

  • Print
Προσθήκη σχολίου

Αυστηρή κριτική στην εξωτερική πολιτική της κυβέρνησης άσκησε από την Αλεξανδρούπολη η Φώφη Γεννηματά.

Συγκεκριμένα η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής επισήμανε πως ακόμη δεν γνωρίζουμε το περιεχόμενο της δίωρης συνάντησης του κ. Τσίπρα με τον Τούρκο Πρωθυπουργό και προσέθεσε:

«Ο Υπουργός Εξωτερικών σπεύδει αυτοβούλως να αναγνωρίσει «δικαιώματα» της Τουρκίας στα μεγάλα ενεργειακά θέματα στην περιοχή. Ξεκίνησε τις εκπτώσεις στα ελληνικά δικαιώματα στις θαλάσσιες ζώνες.

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ μέσα στην Ελληνική Βουλή ανοίγουν θέμα «συμβιβασμών», στο Αιγαίο.

Ο τέως Υπουργός Εξωτερικών-βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, αφού χθες μας ζήτησε να μην είμαστε «μοναχοφάηδες στο Αιγαίο», τώρα ανακάλυψε ότι η Κυβέρνηση προσπαθεί να «παραδώσει τους Έλληνες μουσουλμάνους της Θράκης στα χέρια τρίτων».

Ρωτάμε ευθέως. Τι ακριβώς κάνει η Κυβέρνηση»;

Η Φώφη Γεννηματά αναφέρθηκε και στο σκοπιανό: «Εκτός όμως από τις ευθύνες για τη Συμφωνία των Πρεσπών, να σταματήσουν να προκαλούν. Δηλώσεις όπως αυτές του Υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής για την Μακεδονία, υποτιμούν και προσβάλλουν τα εθνικά αισθήματα του λαού μας».

IMG-52c915989806fa44e8a594da8689304b-V

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ (protothema.gr)

  • copyright: No
  • copyright text: Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
  • sponsored: No
  • bloomberg logo: No

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία νέα στο χώρο της οικονομίας και του επιχειρείν

* indicates required