Γενικός Δείκτης:836.78-0.86%
EUR/USD: 1.1296

Τσίπρας καλύπτει Πολάκη: Μετατρέπω την πρόταση μομφής σε πρόταση εμπιστοσύνης

  • Print
Προσθήκη σχολίου

 

Κατάγεται από τα Σφακιά και γνωρίζει καθώς φαίνεται το ύφος των Σφακιανών, που είναι αψείς, είπε ο πρωθυπουργός μιλώντας στη Βουλή, προσφέροντας απλόχερα κάλυψη στις πρωτοφανείς ύβρεις του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη εναντίον του Στέλιου Κυμπουρόπουλου.

«Οποτεδήποτε καταθέσει πρόταση δυσπιστίας, θα μετατρέψω την συζήτηση σε ψήφο εμπιστοσύνης, να μιλήσουμε για τα μεγάλα και τα κρίσιμα» είπε ο κ. Τσίπρας απαντώντας στην προαναγγελία του προέδρου της ΝΔ ότι μετά το Πάσχα θα καταθέσει πρόταση μομφής εναντίον του αναπληρωτή υπουργού Υγείας.

«Να απαντήσετε γιατί θέλετε να καταργήσουμε επιδόματα και δώρο Χριστουγέννων» συνέχισε ο πρωθυπουργός απευθυνόμενος στους βουλευτές της ΝΔ.

tsippsd1

Και λίγο αργότερα, ο Αλέξης Τσίπρας ξαναπήρε τον λόγο και είπε για τον Κυριάκο Μητσοτάκη: «Δεν έρχεται στα ντιμπέιτ, δεν έρχεται και στη Βουλή. Θα απαντήσω στον κ. Τζαβάρα».

«Δεν θα συζητήσουμε για τον Πολάκη, θα συζητήσουμε για τους πολλούς» τόνισε ο κ. Τσίπρας που χαρακτήρισε την απόφαση του κ. Μητσοτάκη για κατάθεση πρόταση δυσπιστίας σε βάρος του αναπληρωτή υπουργού Υγείας σαν «επικοινωνιακό αντιπερισπασμό».

tsippsd2

  • copyright: No
  • copyright text: Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
  • sponsored: No
  • bloomberg logo: No

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία νέα στο χώρο της οικονομίας και του επιχειρείν

* indicates required