Γενικός Δείκτης:847.36-0.35%
EUR/USD: 1.1212

Προεκλογικός «πόλεμος» ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ για το σποτ με τις συντάξεις

  • Print
Προσθήκη σχολίου

 

Δίχως τέλος μαίνεται ο πόλεμος που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες μέρες μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και της Νέας Δημοκρατίας.

Ο λόγος είναι τα προεκλογικά σποτ των δύο κομμάτων για τις Ευρωεκλογές με φόντο τις συντάξεις.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο ΣΥΡΙΖΑ, έδωσε στη δημοσιότητα το προεκλογικό σποτ, στο οποίο μια συνταξιούχος λέει «ούτε θυμάμαι πια πόσες φορές μου έκοψαν τη σύνταξη. Πάνω από δέκα».

Δείτε το σποτ του ΣΥΡΙΖΑ:

Η ΝΔ απάντησε κατευθείαν με ένα βίντεο με τίτλο «Θα σας θυμίσουμε εμείς», για τις περικοπές των συντάξεων, με πλάνα από το σποτ της Κουμουνδούρου.

Δείτε το σποτ της ΝΔ:

Στο τελευταίο «πάτησε», σύμφωνα με πληροφορίες, η Κουμουνδούρου, προκειμένου να «κατέβει» το σποτ τις ΝΔ για τις συντάξεις από τα κανάλια. Και αυτό γιατί τέθηκε θέμα copyright, διαμαρτυρήθηκε η εταιρεία παραγωγής και απείλησε με μηνύσεις.

Το αποτέλεσμα είναι η ΝΔ να παρουσιάσει στο προεκλογικό της σποτ πιξελαρισμένα πλάνα και να αναφέρει «Στο νέο σποτ ΣΥΡΙΖΑ μια κυρία αναρωτιέται πόσες φορές της έκοψαν τη σύνταξη. Θα σας θυμίσουμε εμείς». Από κει και πέρα συνεχίζει κανονικά χωρίς το δεύτερο πλάνο της γιαγιάς.

  • copyright: No
  • copyright text: Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
  • sponsored: No
  • bloomberg logo: No

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία νέα στο χώρο της οικονομίας και του επιχειρείν

* indicates required