Γενικός Δείκτης:853.320.7%
EUR/USD: 1.1201

Μπακογιάννης: Ευχαριστώ Γερουλάνο και Ηλιόπουλο για τη συμπαράστασή τους

  • ( UPD -22/05/2019 15:06 )
  • Print
Προσθήκη σχολίου


Τους ανθυποψηφίους του Παύλο Γερουλάνο και Νάσο Ηλιόπουλο ευχαριστεί δημόσια μέσω facebook ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης. Κάνοντας πράξη τον πολιτικό πολιτισμό, οι κύριοι Γερουλάνος και Ηλιόπουλος επισκέφθηκαν το εκλογικό περίπτερο του ανθυποψηφίου τους χθες το βράδυ, μετά τους βανδαλισμούς στους οποίους προέβησαν υποστηρικτές του πολυισοβίτη Δ. Κουφοντίνα.

Μάλιστα, ο κ.Μπακογιάννης επισημαίνει ότι έγινε και επίθεση το βράδυ στο περίπτερο του κ.Ηλιόπουλου, στα Πατήσια, ενώ δεν παραλείπει να επισημάνει ότι ο τρόπος που λειτούργησαν και λειτουργούν και τρεις αποτελεί καλό οιωνό για το μέλλον της Αθήνας.

Γράφει ειδικότερα ο κ.Μπακογιάννης:

Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον Παύλος Γερουλάνος και τον Νάσος Ηλιόπουλος που επισκέφθηκαν το περίπτερό μας, μιλήσαν με τους εθελοντές μας και εκδήλωσαν τη συμπαράσταση τους, μετά την επίθεση που δέχθηκε από θιασώτες της βίας, χθες το βράδυ. Κάποιοι άλλοι υμνητές του μίσους, έκαναν επίθεση στο περίπτερο του Νάσου στα Άνω Πατήσια. Ο πολιτικός μας πολιτισμός στην πράξη βγαίνει νικητής. Είναι και καλός οιωνός για το αύριο της Αθήνας. Όλοι μαζί θα παλέψουμε με τη βία και το μίσος από όπου και αν προέρχονται. Χωρίς αστερίσκους, χωρίς συμψηφισμούς. Όλοι μαζί για μια πόλη που μας ενώνει και μας συμφιλιώνει.

Δείτε την ανάρτησή του:

  • copyright: No
  • copyright text: Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
  • sponsored: No
  • bloomberg logo: No

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία νέα στο χώρο της οικονομίας και του επιχειρείν

* indicates required