Γενικός Δείκτης:705.2-1.04%
EUR/USD: 1.17

Οι 12 φιναλίστ ανεβαίνουν …Ταράτσα

  • Print
Προσθήκη σχολίου

Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου. Η τελευταία Ταράτσα. Το εγχείρημα του Φοίβου Δεληβοριά που βρήκε ανταπόκριση, ξύπνησε μνήμες και κινητοποίησε καλλιτεχνικές δυνάμεις φθάνει στο τέλος του, στην ολοκλήρωση του. Μαζί με την τελευταία Ταράτσα ολοκληρώνεται και ένας ιδιότυπος μουσικός διαγωνισμός. Εκείνος που ακούει στο όνομα: Ζαρντινιέρα Academy.

Το Σάββατο βράδυ θα ανέβουν στη Ταράτσα για να διεκδικήσουν βραβεία και διακρίσεις 12 υποψήφιοι: Ελβίρα Διάγιογλου, Αλεξάνδρα Μαρκοπούλου, Γιώργος Πετρόπουλος, Άννα Μαρία Μπιλίδα, Δημήτρης Χατζηδημητρίου, Ντορίτα Χωραφά, Kaylyn, Πάνος Τσίρος, Γιάννης Παπαγεωργίου, Valsia, Γιώργης Τσουρής και Τέρψη Κονταργύρη.

tar.jpg

Ο διαγωνισμός εξ αρχής είχε επιτυχία. Οι συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε προσδοκία. Ύστερα από συνολικά 304 συμμετοχές και πάνω από 500 τραγούδια, οι 50 που διάλεξε η προκριματική επιτροπή των ραδιοφωνικών παραγωγών από toradiofono.gr, παρουσίασαν τα τραγούδια τους μπροστά στην κριτική επιτροπή που αποτελούσαν οι: Μαρία Βουμβάκη, Δήμητρα Γαλάνη, Φοίβος Δεληβοριάς, Γεράσιμος Ευαγγελάτος, Άγγελος Παπαδημητρίου, Άγγελος Τριανταφύλου και Κατερίνα Σταματάκη από την Prospero. Από αυτές τις διαδικασίες ξεχώρισαν 24 τραγούδια, από τα οποία τελικά θα παρουσιαστούν και θα διεκδικήσουν τα όποια έπαθλα στη γιορτή της 30ης Σεπτεμβρίου 12.

πηγή: protothema.gr

Δημοφιλή στο Internet

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία νέα στο χώρο της οικονομίας και του επιχειρείν

* indicates required