Γενικός Δείκτης:698.742.6%

Η μεγάλη γιορτή του καφέ

  • Print
Προσθήκη σχολίου

Oλοκληρώνεται η τριήμερη μεγάλη γιορτή του καφέ στη Τεχνόπολη του δήμου Αθηναίων, στο Γκάζι. Το ATHENS COFFEE FESTIVAL είναι όντως μία μεγάλη γιορτή για τον καφέ και την κουλτούρα του, η οποία απευθύνεται εξίσου στους επαγγελματίες του κλάδου, τους home barista αλλά και το ευρύ καταναλωτικό κοινό!

Πρόκειται για ένα νέο θεσμό, αφιερωμένο στον καφέ και την κουλτούρα του, µε γαστρονομικό, εκπαιδευτικό, ψυχαγωγικό και εμπορικό περιεχόμενο, στα πρότυπα των αντίστοιχων ευρωπαϊκών και αμερικανικών φεστιβάλ. Φέτος, το Athens Coffee Festival άλλαξε ημερομηνία διεξαγωγής και φιλοσοφία προκειμένου να ενισχύσει τόσο τον επαγγελματικό όσο και τον φεστιβαλικό χαρακτήρα του.
Για να καλύψει ακόμη πιο αποτελεσματικά τις ανάγκες των επιχειρήσεων καφεστίασης το φεστιβάλ θα πραγματοποιείται εφεξής στο τέλος Σεπτεμβρίου κάθε χρόνου, ενόψει της επερχόμενης χειμερινής σεζόν.

Αυτό που είναι ο σταθερό στόχος του φεστιβάλ είναι η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη προσέλκυση όλων των επαγγελματιών του κλάδου, από κάθε γωνιά της Ελλάδας αλλά και επιλεγμένων σημαντικών επισκεπτών από το εξωτερικό. Παράλληλα το φεστιβάλ θα συνεχίσει να απευθύνεται στο δυναμικό κοινό των καταναλωτών που είναι λάτρεις του καφέ και ενδιαφέρονται για τις νέες τάσεις και εξελίξεις που διαμορφώνονται στο χώρο.Επιπλέον, η οργανώτρια εταιρεία επιδιώκοντας να ενισχύσει τη φεστιβαλική ατμόσφαιρα αλλά και την επιμήκυνση του χρόνου παραμονής των επισκεπτών παρείχε την ευκαιρία στους εκθέτες να αναπτύξουν στους υπαίθριους χώρους της Τεχνόπολης ειδικά διαμορφωμένα καθιστικά, για να σερβίρουν τον καφέ και τα ροφήματά τους.

Φέτος, η γενική είσοδος καθορίστηκε σε μόλις 4 ευρώ ανά ημέρα -όσο η μέση τιμή ενός cappuccino- έτσι ώστε να μπορέσουν να επισκεφθούν το φεστιβάλ όλοι οι καταναλωτές που δεν έχουν ακόμη μυηθεί στα μυστικά του καφέ.Διαβάστε περισσότερα στο protothema.gr

Δημοφιλή στο Internet

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία νέα στο χώρο της οικονομίας και του επιχειρείν

* indicates required