Γενικός Δείκτης:597.11-3.25%
EUR/USD: 1.14

Στις 27 Ιουνίου η απονομή των βραβείων Athens Startup Awards σε ανοικτή εκδήλωση στο Ζάππειο

  • Print
Προσθήκη σχολίου

Δεκατέσσερις φιναλίστ του επιχειρηματικού διαγωνισμού των Athens Startup Awards, που διοργανώνει και εφέτος το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής, θα παρουσιάσουν ζωντανά τις ιδέες τους στην εκδήλωση απονομής που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 27 Ιουνίου και ώρα 20:00, στο Ζάππειο Μέγαρο.

Την εκδήλωση θα ανοίξουν με τις τοποθετήσεις τους ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ, Κωνσταντίνος Μίχαλος, και η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου. Στη συνέχεια, τη σκυτάλη θα πάρουν οι 14 ομάδες που προκρίθηκαν στο τελικό στάδιο του διαγωνισμού και διεκδικούν χρηματικά βραβεία ύφους 18.000 ευρώ, καθώς και το εταιρικό βραβείο ύψους 2.500 ευρώ, που προσφέρει η εταιρεία «Μύλοι Κεπενού».

Μετά την ολοκλήρωση των παρουσιάσεων, η Επιτροπή Κρίσης των Athens Startup Awards, που αποτελείται από εννέα μέλη, υψηλού επιπέδου στελέχη της ακαδημαϊκής κοινότητας, του επενδυτικού χώρου και της επιχειρηματικότητας, θα ανακοινώσει τους νικητές.

Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με συναυλία των Vertigo Experience.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή στο κοινό, αλλά για τη συμμετοχή απαιτείται ηλεκτρονική εγγραφή στο https://goo.gl/5AkWiW

Δημοφιλή στο Internet

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία νέα στο χώρο της οικονομίας και του επιχειρείν

* indicates required