Γενικός Δείκτης:732.020.89%
EUR/USD: 1.1215

Αφιέρωμα της Deutsche Welle στο ελληνικό ούζο

  • Print
Προσθήκη σχολίου

Με αφορμή την ετήσια γιορτή του ούζου «OUZO FEST 2018» που διοργανώθηκε στο νησί της Λέσβου το τετραήμερο 6 – 9 Ιουλίου, το δορυφορικό τηλεοπτικό κανάλι της Deutsche Welle πραγματοποίησε εκτεταμένο ρεπορτάζ στο Πλωμάρι και στη Μυτιλήνη στο πλαίσιο ειδικού αφιερώματος στο ούζο.

Τα γυρίσματα της δημοφιλούς εκπομπής EUROMAXX - η οποία προβάλλεται έξι ημέρες της εβδομάδας σε τέσσερεις γλώσσες (αγγλικά, γερμανικά, ισπανικά και αραβικά) - ξεκίνησαν από τα δύο αξιόλογα μουσεία ούζου που βρίσκονται στο Πλωμάρι και συνεχίστηκαν σε ποτοποιίες του νησιού, όπου παρουσιάστηκαν τα συστατικά και ο τρόπος παραγωγής του ούζου.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στους μεζέδες του ούζου, στις ομορφιές του νησιού και στη φιλοξενία των κατοίκων του.

DW1

Η ιστοσελίδα www.tsou.gr (all about ouzo) και ο δημιουργός της Χάρης Βεκρής, πρωταγωνίστησαν - μετά από πρόσκληση της εκπομπής - στην προσπάθεια να μετάσχουν στο αφιέρωμα της DW όσο το δυνατόν περισσότερα στελέχη της ελληνικής βιομηχανίας ούζου, συμβάλλοντας στην καλύτερη δυνατή προετοιμασία, αλλά και στην εκτέλεση της όλης παραγωγής.

Το αφιέρωμα του DW αναμένεται να συμβάλει σημαντικά στην προώθηση του εθνικού μας ποτού στο εξωτερικό, προβάλλοντας συγχρόνως τις ομορφιές του νησιού της Λέσβου. Η πρώτη προβολή της συγκεκριμένης τηλεοπτικής εκπομπής σε ολόκληρο τον πλανήτη πραγματοποιήθηκε από την Deutsche Welle το βράδυ της Πέμπτης 12 Ιουλίου και αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του καναλιού

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία νέα στο χώρο της οικονομίας και του επιχειρείν

* indicates required