Γενικός Δείκτης:638.2-1.62%
EUR/USD: 1.1361

Τι συμβαίνει με το Νεώριο Σύρου;

  • ( UPD -24/04/2018 13:19 )
  • Print
Προσθήκη σχολίου

Υποτίθεται ότι οι εισηγμένες εταιρείες εκδίδουν ανακοινώσεις ακόμη κι αν η οικονομική τους κατάσταση δεν είναι αυτή που απαιτείται για τους επενδυτές.

Στο Νεώριο Σύρου, έχουμε μια ιδιάζουσα κατάσταση. Ενω η εταιρεία ΟΝΕΧ (κ. Ξενοκώστας) υπόσχεται στην τοπική κοινωνία σχεδόν τα... πάντα- απο προσλήψεις έως πάρκα, το ναυπηγείο λειτουργεί απο άλλο εργολάβο (Σαββίδης) ο οποίος έχει φέρει εργαζόμενους απο την Αθήνα και κάνει κάποιες επισκευές πλοίων.

Η παραχώρηση του ναυπηγείου έγινε, όπως είναι γνωστό απο τον κ. Ταβουλάρη. Τι θα συμβεί τελικά, όμως, στο Ναυπηγείο του Σύρου;

Θα πραγματοποιηθεί η αίτηση υπαγωγής στο άρθρο 106 του πτωχευτικού κώδικα για να προχωρήσει η εξυγίανση ( σ.σ Η εταιρεία έχει δάνεια και υποχρεώσεις περί τα 65 εκατ. ευρώ).

Στην όλη υπόθεση, μάλιστα, εμπλέκεται και το Μαξίμου καθώς έχει προγραμματισθεί επίσκεψη του πρωθυπουργού ο οποίος δεν... «ντιλάρει», όπως είπε στην κοινοβουλευτική του ομάδα.

Μπορεί κάποιος απο την εταιρεία να ενημερώσει την κοινωνία της Σύρου τι θα συμβεί τελικά;

ΔΗ.ΠΑΦ

  • copyright: No
  • copyright text: Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
  • sponsored: No
  • bloomberg logo: No

Δημοφιλή στο Internet

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία νέα στο χώρο της οικονομίας και του επιχειρείν

* indicates required