Γενικός Δείκτης:729.990.61%
EUR/USD: 1.1199

Τετράμηνη παράταση στο δικαστήριο θα ζητήσει η Folli – Follie

  • Print
Προσθήκη σχολίου

Του Δημήτρη Παφίλα [email protected]

Την παράταση της εκδίκασης της υπόθεσης για την προστασία έναντι των πιστωτών θα ζητήσει η Folli – Follie στις 12 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ύστερα από την αναβολή της Γενικής Συνέλευσης την οποία αιτήθηκε ο κ. Δ. Κουτσολιούτσος, η εταιρεία θα προσκομίσει στο δικαστήριο τις υπογραφές των εργαζομένων της εταιρείας οι οποίοι θα ζητούν την στήριξη προκειμένου η εταιρεία να προχωρήσει η αναδιάρθρωση. Όπως φαίνεται η εταιρεία θέλει να κερδίσει “χρόνο” έναντι των δεκάδων νομικών αιτιάσεων και να προστατευθεί από τους πιστωτές.

Eν τω μεταξύ, για τις 10 Οκτωβρίου μετατίθεται η ετήσια Γενική Συνέλευση των μετόχων της Folli Follie. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της εταιρείας ο κ. Δημήτρης Κουτσολιούτσος αιτήθηκε την αναβολή της ΓΣ, η οποία ήταν προγραμματισμένη για τις 10 Σεπτεμβρίου,  "δεδομένου ότι τα πορίσματα των διενεργούμενων έκτακτων ελέγχων δεν έχουν τεθεί ακόμα στην διάθεση της Εταιρείας και της Ernst & Young".

Παράλληλα, σημειώνεται ότι: "Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση που παρασχέθηκε στην Εταιρεία, οι εκθέσεις της Alvarez & Marsal αναμένεται να παραδοθούν στην Εταιρεία και στην Ernst & Young εντός των τριών επόμενων εβδομάδων.

Με την παράδοση των εκθέσεων στην Ernst & Young και επί τη βάσει αυτών, θα ανακοινωθεί το χρονοδιάγραμμα της Ernst & Young για την ολοκλήρωση του έργου της". Αναλυτικά, η ανακοίνωση της εταιρείας έχει ως εξής: 

Η εταιρεία "Folli-Follie Ανώνυμη Εμπορική Βιοτεχνική και Τεχνική Εταιρεία", σε συνέχεια των από 14.8.2018 και 20.8.2018 προηγούμενων ανακοινώσεών της, ανακοινώνει στο επενδυτικό κοινό ότι μετά από αίτημα του μετόχου της, κ. Δημητρίου Κουτσολιούτσου, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στον κ.ν. 2190/1920 (άρθρο 39 παράγραφος 3), η προγραμματισμένη Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Εταιρείας μας την 10ηΣεπτεμβρίου 2018, θα αναβληθεί για τις 10 Οκτωβρίου 2018, δεδομένου ότι τα πορίσματα των διενεργούμενων έκτακτων ελέγχων δεν έχουν τεθεί ακόμα στην διάθεση της Εταιρείας και της Ernst & Young.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση που παρασχέθηκε στην Εταιρεία, οι εκθέσεις της Alvarez & Marsal αναμένεται να παραδοθούν στην Εταιρεία και στην Ernst & Young εντός των τριών επόμενων εβδομάδων. Με την παράδοση των εκθέσεων στην Ernst & Young και επί τη βάσει αυτών, θα ανακοινωθεί το χρονοδιάγραμμα της Ernst & Young για την ολοκλήρωση του έργου της.

Η παρούσα ανακοίνωση εκδίδεται κατόπιν σχετικού αιτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και σύμφωνα με τις οικείες διατάξεις του Κανονισμού (ΕΕ) 596/2014 αναφορικά με την υποχρέωση του εκδότη για δημοσιοποίηση των προνομιακών πληροφοριών.

  • copyright: No
  • copyright text: Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
  • sponsored: No
  • bloomberg logo: No

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία νέα στο χώρο της οικονομίας και του επιχειρείν

* indicates required