Γενικός Δείκτης:729.310.39%
EUR/USD: 1.1161

Ετοιμάζεται και δεύτερο πόρισμα για την Folli Follie

  • Print
Προσθήκη σχολίου

Mε καθυστέρηση ενός ολόκληρου χρόνου - και αφού ασκήθηκε έντονη κριτική – η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς επέβαλλε πρόστιμα στους βασικούς μετόχους της Folli – Follie καθώς και σε στελέχη της εταιρείας. Όμως, η υπόθεση βρίσκεται στα χέρια του οικονομικού εισαγγελέα κ. Γ. Δραγάτση ο οποίος ετοιμάζεται να συντάξει ένα δεύτερο πόρισμα καθώς και στην διάθεση της 4ης ανακρίτριας η οποία θα ασκήσει διώξεις.

Όπως πληροφορούμαστε, όμως, απο έγκυρες πηγές κάποιοι απο την κυβέρνηση έχουν ενοχληθεί απο την δραστηριότητα του οικονομικού εισαγγελέα και μεθοδεύουν την απομάκρυνση του.

Παρά το γεγονός ότι, το πόρισμα που συνέταξε αποτύπωσε με ακρίβεια τις παραποιήσεις των οικονομικών στοιχείων, τα ψευδή στοιχεία, τις πλαστογραφίες. Τις απαντήσεις, βεβαίως, θα τις δώσει ο ίδιος εισαγγελέας με το έργο του, όσο κι αν προσπαθήσουν ορισμένοι. Η υπόθεση της Folli – Follie αποτελεί ντροπή για τις εποπτικές αρχές καθώς σε καμία χώρα του κόσμου, ούτε η μετοχή θα έμενε ανοικτή ούτε οι βασικοί μέτοχοι θα συντόνιζαν την διάσωση μετά απο κακουργηματικές πράξεις.

ΔΗ.ΠΑΦ

  • copyright: No
  • copyright text: Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
  • sponsored: No
  • bloomberg logo: No

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία νέα στο χώρο της οικονομίας και του επιχειρείν

* indicates required